Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε photoshop στη μύτη του Πιτ Ντέβιντσον

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 5:54 μ.μ.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο σύντροφός της, Πιτ Ντέιβιντσον, πόζαραν αγκαλιασμένοι σε πρόσφατη ανάρτηση της τηλεπερσόνας στο Instagram.

Ωστόσο, οι χρήστες των social media παρατήρησαν, ότι η Καρντάσιαν «πείραξε» με photoshop τη φωτογραφία και συγκεκριμένα, έφτιαξε με ειδική εφαρμογή τη μύτη του Πιτ.

Πιο συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Instagram με το όνομα @ProblematicFame, έκανε κοντινό στον ηθοποιό και το αντιπαρέβαλε με ένα άλλο πλάνο του, για να δείξει ότι η μύτη του είναι διαφορετική. Κάτω από το στιγμιότυπο με το παλαιότερο πλάνο του Ντέιβιντσον, ο χρήστης έγραψε «Η πραγματικότητα» και στη φωτογραφία από την έξοδο του ζευγαριού σχολίασε «Ενημέρωση Σαββατοκύριακου».

Παρόλα αυτά, μία πηγή ανέφερε στο Page Six ότι δεν υπήρχε επεξεργασία φωτογραφίας.

«Η εμφάνιση της μύτης και του λαιμού του Πιτ δεν άλλαξε. Η εικόνα που φαίνεται δίπλα-δίπλα δείχνει το πρόσωπό του σε διαφορετική γωνία και χαμογελά πιο μεγάλο, οπότε δεν μπορεί να γίνει η σύγκριση».

Το γεγονός σχολιάστηκε έντονα στο Twitter.

«Θα έκλαιγα αν κάποιος μου έκανε επέμβαση στη μύτη με photoshop», έγραψε η συγγραφέας Sophie Ross .

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μία ημέρα η αδερφή της Κιμ, Κλόε παραδέχτηκε ότι έκανε photoshop στην κόρη της, Τρου και συγκεκριμένα στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στη Disneyland.

 ΠΗΓΗ:protothema

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Burkina Faso army kills 223 villagers in revenge attack

    Human Rights Watch report says children among those killed

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    24°C

  • Mon

    26°C