Η επιστροφή του «Constantine»: Ο Κιάνου Ριβς θα πρωταγωνιστήσει και στο σίκουελ της ταινίας CNN.gr - Πριν από 8 ω

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 8:47 μ.μ.

Πριν από 17 χρόνια η ταινία του Φράνσις Λόρενς «Constantine», με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς στον ρόλο του ντεντέκτιβ παραφυσικών φαινομένων, παίχτηκε στου κινηματογράφους.

Δεν πήρε τις καλύτερες κριτικές αλλά κατάφερε να κερδίσει ένα φανατικό κοινό το οποίο ζητούσε όλο αυτόν τον καιρό ένα κινηματογραγικό σίκουελ.

Τελικά, ο Τζον Κόνσταντίν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα με τον Ριβς να επιστρέφει στον ρόλο και τον Λόρενς στη σκηνοθετική καρέκλα. Αυτό επιβεβαίωσε το Deadline με άρθρο του λέγοντας επίσης πως ο Ακίβα Γκόλντσμαν θα γράψει το σενάριο της ταινίας με τους Τζ. Τζ. Έιμπραμς και Χάνα Μινγκέλα να αναλαμβάνουν την παραγωγή μέσω του στούντιο Bad Robot.

Το τιτλοφορημένο, μέχρι στιγμής, «Constantine 2», θα βρει τον Τζον Κόνσταντιν αρκετά μεγαλύτερο.

Στην πρώτη ταινία κατάφερε να επιβιώσει από το καρκίνο του πνεύμονα σε τελικό στάδιο με την βοήθεια του Διαβόλου, αλλά στην πορεία όλοι όσοι νοιάζονταν για εκείνον κατέληγαν νεκροί.

Ο Κόνσταντιν είχε την δική του σειρά για μια σεζόν στο CW, με τον Ματ Ράιαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του και ως γυναίκα στο «The Sandman» του Netflix με την Τζίνα Κόλμαν στον ρόλο ως Τζοάνα Κόνσταντιν. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, καθώς Λόρενς είναι απασχολημένος με το πρίκουελ του «Hunger Games».

ΠΗΓΗ:

 

 

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Τι μου τη χάρισες αυτή τη μονταζιέρα (Επεισόδιο 21ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C