Η απάντηση της Χέιλι Μπίμπερ σε tiktoker που αναφέρει ότι έχει προβλήματα στον γάμο της

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 6:43 μ.μ.

Η Χέιλι Μπίμπερ δεν στέκεται αμέτοχη στα σχόλια που στοχοποιούν τη σχέση της με τον σύζυγό της, Τζάστιν. Η ίδια το απέδειξε, απαντώντας με τον δικό της τρόπο, σε tiktoker που ανέφερε ότι έχουν αρχίσει τα πρώτα «σύννεφα» στον γάμο του ζευγαριού.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία tiktoker με όνομα χρήστη «Blonde Rebel Tarot», έκανε μερικές προβλέψεις για διασημότητες. Πιο συγκεκρμένα, είπε σε ένα βίντεο: «Νιώθω ότι αυτόν τον μήνα μπορεί να ανακαλύψουμε πως υπάρχει πρόβλημα στον παράδεισο με τον Τζάστιν Μπίμπερ και τη σύζυγό του Χέιλι. Νιώθω ότι τα πράγματα μπορεί να είναι άσχημα».

@theblonderebel

@Hailey Bieber #haileybieber #justinbieber #celebrity #celebritytiktok #celebritypredictions #fyp

♬ original sound - Blonde Rebel Healer

Όταν η Χέιλι είδε το βίντεο δεν το άφησε ασχολίαστο. Η ίδια απάντησε στη δημιουργό του βίντεο, δείχνοντάς του ότι αυτά που ισχυρίζεται την κάνουν να «σκάει στα γέλια». Η γυναίκα από το βίντεο έσπευσε να της απαντήσει «Σ’ αγαπώ».Η ίδια μάλιστα ανάρτησε νέο βίντεο στον λογαριασμό της, δείχνοντας στο κοινό που τηνπαρακολουθεί, ότι η Χέιλι Μπίμπερ της απάντησε.

@theblonderebel

#fyp #celebrity #rihanna #asaprocky #kim #kimkardashian #petedavidson #justinbieber #haileybieber #predictions

♬ original sound - Blonde Rebel Healer

ΠΗΓΗ:protothema

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • 40+

    Οι καταχρήσεις στη ζωή μας

    Podcast 40+: Μανίνα Ζουμπουλάκη και Ελένη Ψυχούλη συζητούν θέματα που αφορούν γυναίκες ηλικίας 40+. Στο 29ο επεισόδιο μιλούν για τα ραντεβού και τα παιδιά

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C