Η Taylor Swift προκαλεί «χάος τα μεσάνυχτα» με το tracklist του «Midnights»

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:20 μ.μ.

Η Taylor Swift θα αποκαλύπτει έναν προς ένα τους τίτλους των τραγουδιών του «Midnights».

Η Taylor Swift σκέφτηκε έναν ευρηματικό τρόπο για να μοιραστεί με το κοινό το tracklist του επερχόμενου δέκατου άλμπουμ της «Midnights».

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο TikTok τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (σε ανατολική ώρα ΗΠΑ), η Taylor Swift ανακοίνωσε μια νέα διαδικτυακή σειρά με την οποία θα αποκαλύπτει έναν προς έναν τους τίτλους των τραγουδιών του πολυαναμενόμενου άλμπουμ της «Midnights».

«Εγώ είμαι. Γεια. Ξέρω ότι έχω τη συνήθεια να αφήνω αινιγματικά στοιχεία και easter eggs όταν σας δίνω πληροφορίες για νέα μουσική και δεν είμαι εδώ για να το αρνηθώ αυτό, αλλά είμαι εδώ για να το αψηφήσω», είπε στους θεατές.

«Καλώς ήρθατε σε μια νέα σειρά που ονομάζω “Midnights Mayhem With Me”», πρόσθεσε.

Η Taylor Swift έδειξε αμέσως μετά μια κληρωτίδα που βρισκόταν δίπλα της και εξήγησε ότι μέσα στην κληρωτίδα υπάρχουν 13 μπαλάκια τα οποία φέρουν από έναν αριθμό που αντιπροσωπεύει τα 13 τραγούδια του «Midnights».

@taylorswift

Midnights tracklist reveal!! Introducing: Midnights Mayhem with Me 🌌😎 #TSmidnighTS #SwiftTok #MidnightsMayhemWithMe

♬ Midnights Mayhem episode 1 - Taylor Swift

«Θα χρησιμοποιήσω αυτή την τεχνολογικά προηγμένη συσκευή για να με βοηθήσει να επιτρέψω στη μοίρα να αποφασίσει ακριβώς ποιους τίτλους τραγουδιών θα ανακοινώσω και με ποια σειρά. Οπότε ας το αφήσουμε στη μοίρα», σχολίασε.

Στη συνέχεια, η Taylor Swift τραβάει το πρώτο μπαλάκι, το οποίο φέρει τον αριθμό 13, που τυγχάνει να είναι, όπως γνωρίζουν οι Swifties, o τυχερός αριθμός της pop star.

«Το πρώτο κομμάτι για το οποίο θα σας πω είναι το 13ο, όπως είναι φυσικό», είπε χαμογελώντας, πριν πάρει ένα κόκκινο τηλέφωνο και αποκαλύψει στο ακουστικό: «Το κομμάτι 13 ονομάζεται “Mastermind”».

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί πόσο συχνά θα δημοσιεύονται τα μίνι επεισόδια της σειράς «Midnights Mayhem With Me», ωστόσο μπορούμε να υπολογίζουμε ότι θα κυκλοφορούν τα μεσάνυχτα, τουλάχιστον σε ώρα ΗΠΑ.

Το νέο άλμπουμ «Midnights» της Taylor Swift αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου.

Το βράδυ της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου, πριν από την αποκάλυψη του τίτλου του πρώτου τραγουδιού από το «Midnights», η Taylor Swift βραβεύθηκε στα Nashville Songwriter Awards 2022 ως Τραγουδοποιός – Καλλιτέχνης της Δεκαετίας.

Η Taylor Swift ανέβηκε στη σκηνή για μία μακροσκελή ομιλία και ενθουσίασε το κοινό ερμηνεύοντας τη δεκάλεπτη έκδοση του «All Too Well».

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Man sets himself ablaze outside Trump trial

    Bystanders and officers put out the flames with coats and fire extinguishers

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C