Η Selena Gomez «ντρέπεται» για το εξώφυλλο του «Revival»

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 6:29 μ.μ.

«Ήταν μία επιλογή με την οποία δεν ήμουν απαραίτητα χαρούμενη».

Η Selena Gomez παραδέχτηκε ότι «ντρέπεται» για τη φωτογράφηση που έκανε για το εξώφυλλο του άλμπουμ της «Revival».

Η 29χρονη αστέρας της pop έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης με ηθοποιούς όπως η Tracee Ellis Ross και η Amy Schumer για το The Hollywood Reporter, όταν συζήτηση επικεντρώθηκε στη σεξουαλικοποίηση.

Η Amy Schumer σχολίασε ότι η Selena Gomez «σεξουαλικοποιήθηκε σε πολύ νεαρή ηλικία» και επαίνεσε την τραγουδίστρια που απέκρουσε την πίεση να είναι σεξουαλικά ελκυστική για να τραβήξει την προσοχή.

«Αυτό είναι πραγματικά άδικο», είπε η Selena Gomez για τα συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς και παραδέχτηκε ότι τώρα μετανιώνει που τα ακολουθούσε όταν ήταν νεότερη γιατί την έκαναν να νιώθει άβολα.

«Στην πραγματικότητα έκανα ένα εξώφυλλο για ένα άλμπουμ και πραγματικά ντράπηκα αφού το έκανα», εξομολογήθηκε, χωρίς όμως να θέλει να διευκρινίσει σε ποιο άλμπουμ αναφέρεται.

Είναι πιθανό η Selena Gomez να αναφέρεται στο εξώφυλλο του άλμπουμ της «Revival» του 2015, στο οποίο εμφανίζεται φορώντας μόνο ένα ψηλόμεσο μαύρο σορτσάκι, ενώ με τα μαλλιά της και τα χέρια της σταυρωμένα κάλυπτε το στήθος της.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία εμφανίστηκε αρχικά το εξώφυλλο της deluxe έκδοσης του «Revival» και στη συνέχεια αντικατέστησε το εξώφυλλο στη στάνταρ έκδοση του άλμπουμ.

«Έπρεπε να επεξεργαστώ αυτά τα συναισθήματα γιατί συνειδητοποίησα ότι ήταν συνδεδεμένα με κάτι βαθύτερο που συνέβαινε. Και ήταν μία επιλογή για την οποία δεν ήμουν απαραίτητα χαρούμενη που την έκανα», συνέχισε η Selena Gomez.

«Νομίζω ότι έκανα το καλύτερο δυνατό, τουλάχιστον. Προσπάθησα να είμαι ο εαυτός μου και δεν είμαι ένα υπερβολικά σεξουαλικό άτομο», πρόσθεσε.

«Μερικές φορές μου αρέσει να αισθάνομαι σέξι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το κάνω για κάποιον άλλον. Το κάνω για εμένα», διευκρίνισε.

Η Selena Gomez αποκάλυψε επίσης ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν ασχολείται πλέον με τα social media και σημείωσε ότι έχει κουραστεί να βλέπει επεξεργασμένες φωτογραφίες γυναικών που προωθούν το ίδιο πρότυπο ομορφιάς.

«Δεν μπορώ να έχω αυτήν την εμφάνισή. Δεν είναι εφικτό», τόνισε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C