Η Rita Ora δεν μετανιώνει που είπε «όχι» στην Eurovision

«Ένιωσα ότι δεν ήταν αυτός ο δρόμος μου στη μουσική βιομηχανία».

Η Rita Ora δηλώνει ότι δεν μετανιώνει που απέρριψε την ευκαιρία να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και υποστηρίζει ότι δεν ήταν ο σωστός «δρόμος» για εκείνη.

Η 31χρονη pop star ήταν μία επίδοξη τραγουδίστρια χωρίς δισκογραφικό συμβόλαιο όταν της προσφέρθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον ετήσιο διαγωνισμό το 2009 και παρόλο που αρχικά ήταν «πολύ ενθουσιασμένη» με την πρόκληση, τελικά ένιωσε ότι δεν ήταν ο δρόμος για να γνωρίσει την επιτυχία που έψαχνε.

«Αυτό έγινε πριν μου προσφερθεί καν δισκογραφικό συμβόλαιο», είπε σε εμφάνισή της στο podcast «Coupledom with Idris and Sabrina Elba» μαζί με την αδελφή της και μάνατζέρ της, Elena.

«Ήταν μία ευκαιρία. Προέκυψε στην οντισιόν μπροστά στον Andrew Lloyd Webber και το έκανα και την το πήρα», συνέχισε.

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη, αλλά ένιωσα ότι δεν ήταν η ώρα μου και ότι δεν ήταν αυτός ο δρόμος μου στη μουσική βιομηχανία. Ξέρω ότι ήμουν πολύ νέα για να πάρω αυτή την απόφαση, αλλά κάτι μου έλεγε ότι δεν ήταν ο δρόμος μου, οπότε δεν το έκανα και είπα όχι», εξήγησε.

«Ήθελα να γράφω τραγούδια και δεν μου ταίριαζε. Αυτή ήταν μία απόφαση που πήραμε μαζί (με την αδελφή της και τη μάνατζέρ της Elena), ίσως μία από τις πρώτες μεγάλες αποφάσεις», πρόσθεσε η Rita Ora.

Η Elena έγινε μάνατζερ της Rita επειδή η τραγουδίστρια ζητούσε συνεχώς τη γνώμη και τις συμβουλές της και πιστεύει ότι έχουν μία εξαιρετική συνεργασία.

Όταν ρωτήθηκε πώς οι δύο αδελφές βρέθηκαν να δουλεύουν μαζί, η Elena απάντησε: «Η Rita απλά ζητούσε τη γνώμη μου και μετά ξεκινούσε κάθε μέρα. Όσο δημιουργικές κι αν είμαστε, είναι αδύνατον να τα κάνουμε όλα. Έχει πραγματικά νόημα όταν διαπραγματεύεσαι αριθμούς και δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει – είναι καλή ομάδα, σε προστατεύει».

Αφού απέρριψε την πρόταση να συμμετάσχει στην Eurovision, η Rita Ora υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Roc Nation του JAY-Z και κυκλοφόρησε το πρώτο της single, «Hot Right Now», το 2012.

Το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο «Ora», κυκλοφόρησε αργότερα την ίδια χρονιά και έφτασε στο No. 1 των βρετανικών charts.

Το Ηνωμένο Βασίλειο εκπροσωπήθηκε στη Eurovision το 2009 από την Jade Ewen, η οποία ήρθε πέμπτη με το τραγούδι «It’s My Time» και εντάχθηκε στη συνέχεια στις Sugababes.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • 40+

    Οι καταχρήσεις στη ζωή μας

    Podcast 40+: Μανίνα Ζουμπουλάκη και Ελένη Ψυχούλη συζητούν θέματα που αφορούν γυναίκες ηλικίας 40+. Στο 29ο επεισόδιο μιλούν για τα ραντεβού και τα παιδιά

Weather&go!

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    25°C

  • Wed

    24°C