Η Rihanna σχεδιάζει να μεγαλώσει το παιδί της στα Μπαρμπάντος

Η Rihanna και ο A$AP Rocky σκοπεύουν να μετακομίσουν στα Μπαρμπάντος για να μεγαλώσουν το νεογέννητο αγοράκι τους μακριά από τη βιομηχανία του θεάματος.

Η Rihanna σχεδιάζει να μεγαλώσει το αγοράκι της στα Μπαρμπάντος.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, έγινε γνωστό ότι η 34χρονη σταρ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον A$AP Rocky και τώρα φέρεται να σχεδιάζει να μεγαλώσει το μωρό της στην πατρίδα της.

«Η Rihanna λατρεύει τα Μπαρμπάντος και της άρεσε πολύ που μεγάλωσε εκεί», είπε μία πηγή στη βρετανική εφημερίδα «Sunday Mirror».

«Θέλει να δώσει στο παιδί της την ίδια εμπειρία που είχε κι εκείνη, μακριά από τον κόσμο της βιομηχανίας του θεάματος. Τόσο η οικογένειά της όσο και η οικογένεια του A$AP βρίσκονται στα Μπαρμπάντος, οπότε το ζευγάρι σχεδιάζει να μετακομίσει εκεί σε λίγους μήνες», υποστήριξε.

Η Rihanna σκοπεύει να παραμείνει στο Λος Άντζελες για τρεις ακόμη μήνες, πριν μετακομίσει στην Καραϊβική μαζί με τον A$AP Rocky και το αγοράκι τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ελπίζει επίσης να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στα Μπαρμπάντος.

Η Rihanna είναι «απόλυτα ερωτευμένη» με τον σύντροφό της A$AP Rocky και ανυπομονεί να παντρευτούν «μία ημέρα».

Μία άλλη πηγή σχολίασε νωρίτερα φέτος: «Η Rihanna είναι εντελώς ερωτευμένη με τον A$AP. Έχουν πολύ στενή σχέση και η Rihanna ήταν πάντα αρκετά παραδοσιακή. Θα παντρευτούν, σίγουρα. Έχει πει στους φίλους της ότι θέλει να είναι μαζί του για πάντα και εκείνος έχει πει το ίδιο».

Παρόλα αυτά, το διάσημο ζευγάρι δεν σκέφτηκε ποτέ να παντρευτεί πριν από τον ερχομό του μωρού του.

«Δεν υπάρχουν ακόμα σχέδια για το πότε θα γίνει ο γάμος, αλλά δεν θα γίνει πριν γεννηθεί το μωρό. Πάντα ήθελε να παντρευτεί και ο A$AP είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θέλει να είναι για πάντα», ανέφερε η πηγή.

«Ο γάμος θα γίνει στα Μπαρμπάντος, καθώς και οι δύο έχουν οικογένεια εκεί, είναι το μέρος που τους έφερε κοντά και έχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στις καρδιές τους», συνέχισε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί έχουν συγκλονιστεί όλοι με το "Μικρό Ταρανδάκι"; #explainer

    Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη τι κρύβεται πίσω από τη νέα σειρά του Netflix.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C