Η Rihanna μπαίνει για πρώτη φορά στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων –Ποιοι άλλοι celebrities είναι στη λίστα

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022 - 7:52 μ.μ.

Η ετήσια λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου φέτος περιλαμβάνει πολλούς celebrities.

Το Forbes δημοσίευσε την ετήσια λίστα του με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου με πολλούς celebrities να μπαίνουν στο κλαμπ- κάποιοι επιστρέφοντας και κάποιοι για πρώτη φορά.

Η Rihanna έκανε το ντεμπούτο της στη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου – στο νούμερο 1.729 - αφού στα 34 της έγινε η πρώτη δισεκατομμυριούχος της χώρα της αλλά και η πιο πλούσια γυναίκα μουσικός με την μουσική καριέρα της αλλά και τα Fenty Beauty και SavageX Fenty lingerie να της αποφέρουν περιουσία 1.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο σκηνοθέτης Peter Jackson γνωστός από τα 'Lord of the Rings' και τα 'Hobbit' μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα αφού τον περασμένο Νοέμβριο πούλησε τις μετοχές του στην εταιρεία Weta στην Unity Software για 975 εκατομμύρια και πλέον έχει περιουσία 1.5 δισεκατομμυρίων που τον κατατάσσει στο νούμερο 1,929 της λίστας του Forbes.

Για πρώτη φορά μπήκε φέτος στη λίστα κι ένα μέλος της οικογένειας Kushner, ο Josh Kushner, σύζυγος της Karlie Kloss. Μπορεί ο πατέρας του, μεγιστάνας των κτηματομεσιτικών που είχε φυλακιστεί για δύο χρόνια, αλλά και ο μεγαλύτερος αδελφός του Jared, που ήταν σύμβουλος το Donald Trump, να είναι πιο προβεβλημμένοι, αλλά ο Josh κατάφερε να μπει στη λίστα μετά από τις επενδύσεις που έκανε αλλά και την πώληση της Thrive Capital, με την περιουσία του να εκτιμάται πλέον στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.  

 

Στη λίστα επέστρεψαν και αρκετοί celebrities που είχαν μπει και την περσινή χρονιά όπως η Kim Kardashian με περιουσία 1.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Kanye West με 2 δισεκατομμύρια, αλλά και ο Steven Spielberg με 3.7 δισεκατομμύρια, ο Jay-Z με 1.3 δισεκατομμύρια και η Oprah Winfrey με 2.6 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΠΗΓΗ:madamefigro

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί έχουν συγκλονιστεί όλοι με το "Μικρό Ταρανδάκι"; #explainer

    Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη τι κρύβεται πίσω από τη νέα σειρά του Netflix.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C