Η Rihanna ετοιμάζει περιοδεία μετά το Super Bowl: «Έχει έτοιμες τις ημερομηνίες»

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 4:58 μ.μ.

Η Rihanna φαίνεται ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει δυναμικά στη σκηνή και να μην περιοριστεί μόνο στην εμφάνισή της στο Super Bowl.

Από τότε που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο ότι η Rihanna πρόκειται να εμφανιστεί στο Halftime Show του Super Bowl 2023, οι θαυμαστές της περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή της τραγουδίστριας στη σκηνή.

Όπως αποδεικνύεται, αυτή μπορεί να μην είναι η μόνη εμφάνιση που θα πραγματοποιήσει φέτος η Rihanna.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η 34χρονη τραγουδίστρια ενδέχεται να ξεκινήσει μία νέα περιοδεία στη Βόρεια Αμερική αργότερα μέσα στο 2023 και στη συνέχεια αναμένεται να ταξιδέψει στην Ευρώπη για να δώσει ακόμη περισσότερες συναυλίες για το κοινό της το επόμενο έτος.

«Έχει έτοιμες τις ημερομηνίες για τη Βόρεια Αμερική για να τις ανακοινώσει για το 2023 μετά το Super Bowl. Θα είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει τις ευρωπαϊκές συναυλίες για το 2024», δήλωσε μία πηγή στη The Sun.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι η Rihanna «σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μία μίνι σειρά εμφανίσεων σε μεγάλες πόλεις αντί να επισκέπτεται πολλά μέρη».

Μία άλλη πηγή που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον της τραγουδίστριας, είπε μιλώντας στο People ότι η Rihanna είναι πιο προσηλωμένη από ποτέ καθώς ετοιμάζεται για την επερχόμενη εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl 2023 την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο State Farm Stadium στο Glendale της Αριζόνα.

«Είναι έτοιμη για το Super Bowl. Κάνει πρόβες αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ ενθουσιασμένη, έτοιμη και συγκεντρωμένη», σχολίασε.

Παρά το γεγονός ότι ακολουθεί ένα κατά πάσα πιθανότητα εξαντλητικό πρόγραμμα από πρόβες, η Rihanna φέρεται να «ανυπομονεί να σκίσει», σύμφωνα με την πηγή.

Το Super Bowl 2023 θα αποτελέσει την πρώτη εμφάνιση της Rihanna στη σκηνή μετά από σχεδόν πέντε χρόνια και την πρώτη εμφάνισή της μετά τη γέννηση του γιου της, τον Μάιο του 2022.

«Η περσινή χρονιά ήταν η πιο καταπληκτική χρονιά για εκείνη. Έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα για να επικεντρωθεί στο αγοράκι της», ανέφερε η πηγή για τον γιο που απέκτησε η RIhanna με τον σύντροφό της A$AP Rocky.

«Έχει εμμονή μαζί του και νιώθει τυχερή που μπόρεσε να χαλαρώσει και να είναι απλώς μαμά», πρόσθεσε για το αγοράκι, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Θέκλα Πετρίδου, το podcast

    Podcast Episode #53 Το Ψυχολογικό Έγκλημα Της Γονικής Αποξένωσης

    Το playlist στο κανάλι μου στο Youtube, με όλα τα…

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C