Η Priscilla Presley θέλει να προσβάλει τη διαθήκη της κόρης της, Lisa Marie Presley

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 8:29 μ.μ.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο και τη συγκινητική κηδεία της Lisa Marie Presley, της μοναχοκόρης του Elvis, η μητέρα της, Priscilla Presley, έκανε αίτηση στο δικαστήριο του Λος Άντζελες για να εξακριβωθεί η εγκυρότητα μιας τροποποίησης στη διαθήκη από το 2016.

Όπως αναφέρουν οι LA Times, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν, η Presley αμφισβητεί αν πράγματι το τροποποιημένο κείμενο που βρέθηκε είναι έγκυρο. Ειδικότερα, η τροποποίηση του 2016 διώχνει από διαχειριστές της περιουσίας της τον πρώην μανατζέρ της Lisa Marie, Barry Siegel, αλλά και τη μητέρα της, Priscilla Presley, τοποθετώντας στις θέσεις τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της, Riley Keough και Benjamin Keough- ο οποίος ωστόσο αυτοκτόνησε το 2020.

Η μητέρα της εκλιπούσας αμφισβητεί την εγκυρότητα αυτού του εγγράφου, παρατηρώντας πως το όνομά της είναι γραμμένο λάθος, ενώ κατά την άποψή της η υπογραφή της κόρης της δεν ήταν η σωστή. Παράλληλα, το αίτημα της Presley περί αμφισβήτησης του εγγράφου αναφέρει πως μέχρι τώρα δεν είχε λάβει ποτέ ειδοποίηση, ούτε η συγκεκριμένη τροποποίηση φαίνεται να έχει υπογραφεί από συμβολαιογράφο. 

Στην ουσία, η Presley ζητά να μην ληφθεί υπόψη η τροποποίηση αυτή και να παραμείνει η προηγούμενη απόφαση από το 2010. Εξάλλου, κατά την πρώην σύζυγο του Elvis, ο πρώην μάνατζερ της Lisa Marie πρόκειται να αποσυρθεί από διαχειριστής, με τη Riley Keough να αναλαμβάνει τον ρόλο του ως κληρονόμος. 

Η είδηση έφτασε μία εβδομάδα αφού έλαβε χώρα η συγκινητική τελετή για τον θάνατο της Lisa Marie στη Graceland, όπου βρίσκεται πλέον ο τάφος της, μαζί με εκείνον του πατέρα της. "Η καρδιά μας είναι σπασμένη, Lisa. Σ' αγαπάμε όλοι", δήλωσε δημοσία κατά τη διάρκεια της τελετής η μητέρα της Lisa Marie Presley. 

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Τι μου τη χάρισες αυτή τη μονταζιέρα (Επεισόδιο 21ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C