Η Miley Cyrus τραγούδησε με τους Def Leppard στη συναυλία – αφιέρωμα στον Taylor Hawkins των Foo Fighters

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 4:16 μ.μ.

Η Miley Cyrus τραγούδησε το «Photograph» των Def Leppard μαζί με τον Joe Elliott, έχοντας τη συνοδεία του Dave Grohl.

Η Miley Cyrus συνάντησε στη σκηνή τους Foo Fighters και τους Def Leppard στη συναυλία – αφιέρωμα στον Taylor Hawkins το βράδυ της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου στο Kia Forum του Λος Άντζελες.

Η Cyrus τραγούδησε μία εκτεταμένη εκδοχή της επιτυχίας «Photograph» των Def Leppard από το 1983 μαζί με τον frontman του συγκροτήματος, Joe Elliott, ενώ ο Dave Grohl τους συνόδευε στην κιθάρα.

Λίγο μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins τον Μάρτιο, η Miley Cyrus αφιέρωσε την εμφάνισή της στο φεστιβάλ Lollapalooza της Βραζιλίας στον εκλιπόντα ντράμερ των Foo Fighters. Κατά τη διάρκεια εκείνης της συναυλίας τραγούδησε συγκινημένη το τραγούδι της «Angels Like You» ενώ στη μεγάλη οθόνη υπήρχε η εικόνα του Hawkins.

Οι Def Leppard χάρισαν επίσης στο κοινό στο Kia Forum μία εκτέλεση του κλασικού τραγουδιού τους «Rock of Ages».

Η Miley Cyrus ήταν μόνο ένας από τους πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη δεύτερη συναυλία – αφιέρωμα στον Taylor Hawkins, μετά την πρώτη συναυλία στο Στάδιο Wembley του Λονδίνου στις 3 Σεπτεμβρίου.

Miley Cyrus, Def Leppard, Foos, etc #TaylorHawkinsTribute pic.twitter.com/wnYhXD7uyP

— Philip Cosores (@Philip_Cosores) September 28, 2022

Πριν από την εμφάνιση της Miley Cyrus, ο Justin Hawkins ανέβηκε στη σκηνή με το side project του εκλιπόντος ντράμερ των Foo Fighters, τους Coattail Riders, για να παίξουν τέσσερα τραγούδια.

Το συγκρότημα, που δημιουργήθηκε από τον Taylor Hawkins το 2004, κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ, το «Coattail Riders» το 2006, το «Red Light Fever» του 2010 και το «Get The Money» του 2019.

Αργότερα στη συναυλία, μετά τις εμφανίσεις των James Gang, Mark Ronson και Andrew Wyatt και Them Crooked Vultures, ο Justin Hawkins και ο Freese επέστρεψαν στη σκηνή, μαζί με τον Wolfgang Van Halen και τον Dave Grohl, για να παίξουν δύο τραγούδια των Van Halen.

Η χθεσινή συναυλία – αφιέρωμα ξεκίνησε με μία ακουστική εκτέλεση του «Hallelujah» από την κόρη του Dave Grohl, Violet, με τη συμμετοχή του Alain Johannes. Ακολούθησε μία σύντομη εμφάνιση από τους Foo Fighters, τον Travis Barker των Blink-182 και την Joan Jett, οι οποίοι έπαιξαν δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τελευταίας από τη δεκαετία του ’80.

Συμμετείχαν επίσης ο Brian May και ο Roger Taylor των Queen, η P!nk, η Alanis Morissette, η Kesha, ο Krist Novoselic των Nirvana, ο Lars Ulrich των Metallica, ο Nikki Sixx και ο Tommy Lee των Mötley Crüe, ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers, ο Geezer Butler, ο Geddy Lee και πολλοί άλλοι,

Ο Taylor Hawkins ήταν ντράμερ των Foo Fighters από το 1997 μέχρι τον θάνατό του σε ηλικία 50 ετών στις 25 Μαρτίου στην Μπογκοτά της Κολομβίας.

Οι Foo Fighters ακύρωσαν στη συνέχεια όλες τις προγραμματισμένες ζωντανές εμφανίσεις τους. Η πρόσφατη συναυλία στο Wembley του Λονδίνου και η χθεσινή βραδιά στο Kia Forum του Λος Άντζελες ήταν οι δύο πρώτες εμφανίσεις του συγκροτήματος μετά τον θάνατο του Talyor Hawkins.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Tue

    23°C

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    25°C