Η Meghan Markle κατοχύρωσε μια ελληνική λέξη για το νέο επαγγελματικό της βήμα

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 5:47 μ.μ.

Η Meghan Markle φρόντισε να χρησιμοποιήσει μια Ελληνική λέξη για τον τίτλο του νέο της podcast.

Η Meghan Markle μετά από το διάστημα των 18 μηνών που απείχε από το podcast που ξεκίνησε με την έναρξη της καραντίνας στο Spotify, επιστρέφει με νέα εκπομπή και μπόλικη όρεξη για δουλειά.

Η Meghan μας έδωσε ένα teaser του νέου podcast που θα ακούει στο όνομα Archetypes δηλαδή Αρχέτυπα και όπως σίγουρα θυμάσαι η συμφωνία αυτή των Sussexes με το Spotify κόστισε 18 εκατομμύρια λίρες.

Και δεν σταμάτησε στην εκπομπή η Markle

Σύμφωνα με τα έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα, η 40χρονη δούκισσα αποφάσισε να κατοχυρώσει το σήμα της λέξης Αρχέτυπα που είναι Ελληνική και ξεκίνησε να χρησιμοποιείται στα Αγγλικά από το 1540.

H Μeghan υπέβαλε την αίτηση στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών τον περασμένο μήνα αλλά θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα σε εταιρείες που χρησιμοποιούν τη λέξη αυτή στο δικό τους εμπορικό σήμα.

Το podcast «Archetypes» θα παρουσιαστεί από τη Meghan πολύ σύντομα και η δούκισσα σκοπεύει να μιλήσει με ιστορικούς, ειδικούς και γυναίκες που έχουν βιώσει τα στερεότυπα στη ζωή τους.

Το έτερο παράδοξο της αίτησης αυτής έχει να κάνει με τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσει η Meghan την εκπομπή της. Η εταιρία Archewell Audio μία από τις 11 εταιρίες των Sussexes που έκανε και τη συμφωνία με το Spotify κινείται πίσω από την κατοχύρωση του ονόματος της εκπομπής και όχι το ίδιο το Spotify που πλήρωσε τα 18 εκατομμύρια λίρες το 2020.

Το podcast Archetypes το περιμένουμε μέσα στο καλοκαίρι κι εκεί η Meghan τονίζει χαρακτηριστικά:

«Έτσι μιλάμε για τις γυναίκες: τα λόγια με τα οποία μεγαλώνουν τα κορίτσια μας και πώς τα Μίντια αντανακλούν τα λόγια αυτά. Αλλά από πού προέρχονται αυτά τα στερεότυπα; Και πώς συνεχίζουν να εμφανίζονται και να ορίζουν τη ζωή μας; Αυτό είναι το Archetypes - το podcast όπου αναλύουμε, εξερευνούμε και ανατρέπουμε τις ταμπέλες που προσπαθούν να κρατήσουν πίσω ως γυναίκες. Θα μιλήσω με γυναίκες που γνωρίζουν πολύ καλά πώς αυτά τα αρχέτυπα διαμορφώνουν τις αφηγήσεις μας. Και θα μιλήσω με ιστορικούς για να καταλάβω πώς φτάσαμε εδώ εξ’ αρχής», τόνισε η Meghan στο teaser.

ΠΗΓΗ:queen

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Tue

    23°C

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    25°C