Η Megan Thee Stallion παρέλαβε το κλειδί της πόλης του Χιούστον

«Θα συνεχίσω να προσφέρω στην πόλη που με έκανε αυτή που είμαι σήμερα», υποσχέθηκε η Megan Thee Stallion μετά τη βράβευσή της με το το κλειδί της πόλης του Χιούστον.

Η Megan Thee Stallion τιμήθηκε από τη γενέτειρά της, το Χιούστον του Τέξας.

Την Κυριακή 1 Μαΐου ο δήμαρχος Sylvester Turner και ορισμένα μέλη του δημοτικού συμβουλίου παρέδωσαν στη ράπερ το κλειδί της πόλης. Επίσης, η ημερομηνία 2 Μαΐου ανακηρύχθηκε ως «Ημέρα της Megan Thee Stallion».

«Η Megan Thee Stallion έχει μία εξαιρετική καριέρα στο χώρο της ψυχαγωγίας, αλλά θέλαμε να την τιμήσουμε για όσα κάνει εκτός σκηνής για να αναβαθμίσει τις ζωές των ανθρώπων στις υποβαθμισμένες κοινότητες», δήλωσε ο Turner τιμώντας την ράπερ για τις φιλανθρωπικές δράσεις της, στις οποίες περιλαμβάνεται και η δημιουργία του ιδρύματος Pete and Thomas Foundation το 2021 στη μνήμη της μητέρας και του πατέρα της, που έχουν φύγει από τη ζωή και οι δύο.

«Βοήθησε τους ανθρώπους μετά τη χειμερινή κακοκαιρία του 2021 και κατά τη διάρκεια της πανδημίας και βοήθησε όσους παλεύουν με την έλλειψη στέγης. Ανυπομονώ να την παρακολουθήσω να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης και φιλάνθρωπος», πρόσθεσε ο δήμαρχος του Χιούστον.

Η «Ημέρα της Megan Thee Stallion» έτυχε να συμπίπτει με τα γενέθλια της μητέρας και της γιαγιάς της ράπερ. Η 26χρονη τραγουδίστρια συνδύασε τη βράβευσή από το Χιούστον προχωρώντας στη δωρεά 5.000 δολαρίων σε τρεις ανθρώπους μέσω του ιδρύματός της, το οποίο επικεντρώνεται στην εκπαίδευση, τη στέγαση και την ευεξία.

«Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήρα το δικό μου κλειδί της πόλης μου», είπε γελώντας κατά τη διάρκεια της τελετής η Megan Thee Stallion, η οποία τον Δεκέμβριο πήρε το πτυχίο της στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Πανεπιστήμιο του Νοτίου Τέξας.

Στη συνέχεια, η Megan Thee Stallion αναγνώρισε πόσο ιδιαίτερο είναι το γεγονός ότι η ημέρα της συμπίπτει με τα γενέθλια της μητέρας της και της γιαγιάς της, οι οποίες πέθαναν το 2019.

«Και οι δύο αυτές γυναίκες με βοήθησαν να εξελιχθώ στη γυναίκα που είμαι σήμερα. Δεν ξέρω τι γυναίκα θα ήμουν αν η γιαγιά δεν μου είχε μάθει καθώς μεγάλωνα να είμαι τόσο ευγενική και τόσο δοτική. Περνούσες από το σπίτι αυτών των γυναικών και μοίραζαν δολάρια, γλυκά – ό,τι είχαν, το έδιναν έξω από την πόρτα. Και πάντα ένιωθα ότι ήθελα να γίνω κι εγώ έτσι», σχολίασε.

«Ήθελα να είμαι καλή σαν κι αυτές. Με έκαναν να νιώθω τόσο όμορφη και τόσο αγαπητή, και έκαναν όλους όσους συναντούσαν να αισθάνονται το ίδιο. Οπότε έλεγα: “Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω ακριβώς σαν κι αυτές”», σημείωσε.

Η Megan Thee Stallion δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από την εκδήλωση, μεταξύ των οποίων και φωτογραφίες στις οποίες κρατά με υπερηφάνεια το κλειδί της πόλης και την επίσημη δήλωση με την ανακήρυξη της «Ημέρας Megan Thee Stallion».

«Ήρθα σπίτι πολύ γρήγορα για να πάρω το κλειδί της πόλης και προς τιμήν των γενεθλίων της μητέρας και της γιαγιάς μου η 2α Μαΐου είναι επίσημα η Ημέρα Megan Thee Stallion στο Χιούστον. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Sylvester Turner που με τίμησε σήμερα και θα συνεχίσω να προσφέρω στην πόλη που με έκανε αυτή που είμαι σήμερα», έγραψε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 122: Κλαίρη Θεοδώρου

    Εκείνος, εκείνη, λαγνεία, τραύμα, κόλαση, τέχνη, εκδίκηση, απώλεια, αγάπη, άνοια, φιλία και «Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων» του Ιερώνυμου Μπος – κάπως έτσι συμπληρώνεται το παζλ του νέου βιβλίου της Κλαίρης Θεοδώρου από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C