Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly πίνουν πραγματικά ο ένας το αίμα του άλλου

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 8:12 μ.μ.

Στις 13 Ιανουαρίου η Megan Fox με μια ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε πως παντρεύεται τον αγαπημένο της, Machine Gun kelly.

Τη δημοσίευσή της συνόδευσε με μια δημόσια εκδήλωση αγάπης, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως για να επισφραγίσουν την πρόταση γάμου... "ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου".

Τώρα εάν το ήπιαν όντως ή εάν επρόκειτο για μια ακόμα από τις υπερβολές του Χόλιγουντ, κανείς δεν ήξερε. Μέχρι χθες τουλάχιστον που η Megan Fox έσπευσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

"Μάλλον το ότι πίνουμε ο ένας το αίμα του άλλου κάνει μερικούς να μας φαντάζονται με κύπελλα σαν να είμαστε στο Game of Thrones" ανέφερε στο Glamour UK. "Είναι μόνο μερικές σταγόνες, αλλά ναι, καταναλώνουμε ο ένας το αίμα του άλλου σε κάποιες περιστάσεις για τελετουργικούς σκοπούς".

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Απριλίου και στη συνέντευξή της ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως πιστεύει στην αστρολογία, τις μεταφυσικές πρακτικές, τον διαλογισμό, καθώς και σε τελετουργίες που έχουν να κάνουν με την πανσέληνο. Επιπλέον, τόνισε πως χρησιμοποιούν την ιεροτελεστία με το αίμα, ως "πέρασμα" και για "συγκεκριμένο σκοπό".

Αναφορικά με τον Machine Gun Kelly σημείωσε πως "Είναι πιο αυθόρμητος και χαοτικός. Είναι πρόθυμος να κόψει το στήθος του με ένα σπασμένο γυαλί και να πει: Ορίστε, πάρε την ψυχή μου".

ΠΗΓΗ:cnn

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Τι είναι το cloud seeding

    Η Χριστίνα Ρήγου, μετεωρολόγος του Mega, εξηγεί πώς εφαρμόζεται η σπορά νεφών και τι σχέση έχει με τις καταιγίδες στο Ντουμπάι.

Weather&go!

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    24°C