Η Madonna θέλει «θαρραλέα» την ταινία για τη ζωή της

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 6:53 μ.μ.

Η Madonna είναι αποφασισμένη να αλλάξει κινηματογραφικό στούντιο αλλά και ηθοποιούς αν κριθεί απαραίτητο.

Η Madonna θέλει η ταινία για τη ζωή και την καριέρα της που βρίσκεται στα σκαριά να είναι «θαρραλέα» και να μην έχει ανάλαφρο τόνο.

Η ζωή της βασίλισσας της pop, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε μία περιοδεία για τα 40 χρόνια της καριέρας της, επρόκειτο να αποτυπωθεί σε μία νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Julia Garner της σειράς «Iventing Anna», αλλά το εγχείρημα ακυρώθηκε πρόσφατα.

Μία πηγή υποστηρίζει τώρα ότι αυτό συνέβη επειδή η Madonna διαφωνούσε με τον τρόπο που επρόκειτο να παρουσιαστεί η ιστορία της στη μεγάλη οθόνη.

«Η Madonna θα κάνει κάποια στιγμή μία ταινία για τη ζωή της. Αλλά αυτή η περιοδεία είναι το δημιουργικό και επαγγελματικό επίκεντρο για την Μ αυτή τη στιγμή», δήλωσε μία πηγή στο Page Six.

«Βασικά, δεν αρέσει στην Universal. Θέλουν να είναι pop και ανάλαφρο. Η Madonna θέλει κάτι πολύ πιο θαρραλέο, και έχουν έρθει σε αδιέξοδο», αποκάλυψε.

Η πηγή πρόσθεσε ακόμη ότι η Madonna, η οποία είχε συνεργαστεί προηγουμένως με τη βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφο Diablo Cody στην ταινία, πριν την αντικαταστήσει με την Erin Wilson, είναι πρόθυμη να αλλάξει κινηματογραφικό στούντιο και θα κρατήσει το ίδιο σενάριο.

Η 64χρονη τραγουδίτρια φέρεται να σκοπεύει επίσης να αλλάξει και το καστ της ταινίας για τη ζωής της στην περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο.

«Θα προτιμούσε να πάει σε άλλο στούντιο παρά να αλλάξει το σενάριο. Εξακολουθεί να θέλει να κάνει την ταινία, αλλά τώρα θα το κοιτάξει ξανά μετά την περιοδεία. Κρατάει τους ίδιους σεναριογράφους, αλλά γνωρίζει ότι ίσως χρειαστεί να αλλάξει το καστ αν οι ηθοποιοί δεν είναι διαθέσιμοι», πρόσθεσε η πηγή.

Η Madonna είχε παραδεχθεί στο παρελθόν ότι η δημιουργία του σεναρίου για τη βιογραφική ταινία ήταν μία «δύσκολη εμπειρία».

«Η σύνταξη του σεναρίου είναι η πιο εξαντλητική και απαιτητική εμπειρία που έχω περάσει ως τώρα. Είναι σαν ψυχοθεραπεία κατά κάποιον τρόπο, γιατί πρέπει να θυμάμαι κάθε λεπτομέρεια από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα», είπε.

«Να θυμάμαι όλα τα πράγματα που με έκαναν να αποφασίσω να γίνω αυτή που είμαι, τη διαδρομή μου ως καλλιτέχνης, την απόφασή μου να φύγω από το Μίσιγκαν για να πάω στη Νέα Υόρκη, όλα όσα μου συνέβησαν όταν ήμουν νέα και αφελής, τις σχέσεις μου με την οικογένειά μου και τους φίλους μου, να βλέπω πολλούς από τους φίλους μου να πεθαίνουν», ανέφερε.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Πού πήγαν τα 11 λεπτά; (Επεισόδιο 25ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C