Η Lisa Marie Presley μίλησε για πρώτη φορά για την αυτοκτονία του γιου της Benjamin

Ο  Benjamin έδωσε τέλος στη ζωή του πριν δύο χρόνια και βύθισε σε ένα ατελείωοτο πένθος τη μητέρα του.

H Lisa Marie Presley σχεδόν δύο χρόνια μετά την αυτοκτονία του γιου της Benjamin Keough έκανε μια μακροσκελή αναφορά στα όσα βιώνει το διάστημα αυτό. Η 54χρονη κόρη του Elvis Presley με μια μακροσκελή ανακοίνωση στο Instagram και την αφίσα της ταινίας Elvis που θα κυκλοφορήσει σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες, μίλησε για την θλίψη που βιώνει:

Προσπαθώ να βαδίσω αυτόν τον δρόμο της φρικτής θλίψης που κατέστρεψε την καρδιά μου

«Δεν έχω δημοσιεύσει κάτι εδώ και καιρό γιατί δεν είχα πολλά να πω, θα θρηνώ αιώνια την απώλεια του γιου μου. Προσπαθώ να βαδίσω αυτόν τον δρόμο της φρικτής θλίψης που κατέστρεψε την καρδιά μου και την ψυχή και με κατάπιε σχεδόν ολοκληρωτικά. Τίποτα άλλο δεν συμβαίνει πέρα από το ότι τα τρία μου παιδιά λαμβάνουν της προσοχής και του χρόνου μου πια», τόνισε στο μήνυμά της η κόρη του Elvis, τονίζοντας πως η ταινία του Baz Luhrmann τόσο καλή που την έχει δει ήδη δύο φορές. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Austin Butler βγαίνει στους κινηματογράφους στις 24 Ιουνίου και η 54χρονη θεωρεί πως ο πρωταγωνιστής της ταινίας θα πάρει και βραβείο Όσκαρ.

The Truth About Lisa Marie Presley's Son, Benjamin Keough

H ταινία για τον Elvis

«Ο Austin Butler ενσάρκωσε όμορφα την καρδιά και την ψυχή του πατέρα μου. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η ερμηνεία του είναι άνευ προηγουμένου και έγινε με ακρίβεια και σεβασμό. Μπορείς να νιώσεις την αγνή αγάπη του Austin, τη φροντίδα και τον σεβασμό του για τον πατέρα μου σε όλη αυτή την όμορφη ταινία, και τελικά είναι κάτι για το οποίο εγώ και τα παιδιά μου και τα παιδιά τους μπορούμε να είμαστε περήφανοι για πάντα».

Η Lisa Marie συνέχισε τονίζοντας πως τα παιδιά της, Riley Keough, 32 ετών και τα δίδυμα Finley και Harper Lockwood, 13 ετών λάτρεψαν κι αυτά την ταινία, εξηγώντας:

«Αυτό που με έκανε να κλάψω ήταν το να βλέπω τα παιδιά μετά την ταινία ενθουσιασμένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γεμάτα υπερηφάνεια για τον παππού τους και για την κληρονομιά που τους άφησε με τρόπο που δεν το έχω ξανανιώσει. Μου πληγώνει την καρδιά που ο γιος μου δεν είναι εδώ για την δει, θα την λάτρευε κι εκείνος», ολοκλήρωσε η Lisa.

Ο Benjamin αυτοκτόνησε πυροβολώντας τον εαυτό του στις 12 Ιουλίου του 2020 στο σπίτι του στο Calabasas της Καλιφόρνιας και τρεις μήνες μετά τον θάνατό του, θάφτηκε δίπλα από τον παππού του Elivis στο Graceland.

ΠΗΓΗ:queen

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί εμφανίζεται καρκίνος σε τόσο νεαρές ηλικίες; #explainer

    Η Νίκη Μπάκουλη εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ένα φαινόμενο που απασχολεί την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C