Η Lady Gaga πιστεύει ότι η Patrizia Reggiani την έβαλε στο μάτι

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 - 11:23 μ.μ.

Η Lady Gaga δυσκολεύει να αφήσει τον χαρακτήρα της Patrizia Reggiani.

Η Lady Gaga δυσκολεύει να αφήσει τον χαρακτήρα της Patrizia Reggiani.

Η Lady Gaga πιστεύει ότι η Patrizia Reggiani την έβαλε στο μάτι από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «House Of Gucci» (Ο Οίκος Gucci).

Η 35χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός υποδύεται στη νέα ταινία του Ridley Scott τη «μαύρη χήρα» Patrizia Reggiani, η οποία καταδικάστηκε για την ενορχήστρωση της δολοφονίας το 1995 του πρώην συζύγου της Maurizio Gucci και επικεφαλής του οίκου Gucci εκείνη την εποχή.

«Την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων, ήμουν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός μου στη Ρώμη και άκουγα τον Dean Martin να τραγουδάει το “Mambo Italiano” και είχα ένα τσιγάρο κρεμασμένο από το στόμα μου. Ήμουν η Patrizia», διηγείται η Lady Gaga στο τεύχος «Best Performances» (Καλύτερες Ερμηνείες) του «W Magazine».

«Αλλά ήξερα ότι έπρεπε να την αποχαιρετήσω. Μεγάλα σμήνη από μύγες με ακολουθούσαν συνέχεια και άρχισα πραγματικά να πιστεύω ότι εκείνη τις είχε στείλει. Ήμουν έτοιμη να την αφήσω να φύγει», πρόσθεσε.

Η Lady Gaga, η οποία έλαβε μια υποψηφιότητα για τη Χρυσή Σφαίρα του Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο «House Of Gucci», περιέγραψε επίσης τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποίησε τη μόδα για να βάλει τις βάσεις στον χαρακτήρα της Patrizia Reggiani και τόνισε παρέμενε πάντα προσεκτική ώστε τα κομψά σύνολα να μην γίνονται υπερβολικά.

«Το πιο σημαντικό στοιχείο για να γίνω η Patrizia ήταν να βάψω τα δικά μου μαλλιά καστανά. Δεν μπορούσα να είμαι ξανθιά με αυτή την ιταλική προφορά – ήμουν ακόμα ο εαυτός μου», εξήγησε.

«Ήταν επίσης σημαντικό για μένα να μην είναι η ταινία ένα κόκκινο χαλί. Η μόδα αποτελούσε βασικό μέρος της επιβίωσης της Patrizia. Προσπάθησε τόσο σκληρά, αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο λαμπερή όσο οι Guccis», συνέχισε.

Τον Δεκέμβριο, η Lady Gaga αποκάλυψε σε μια άλλη συνέντευξή της ότι πριν δεχτεί να υποδυθεί την Patrizia Reggiani  στη νέα ταινία του Ridley Scott, συμβουλεύτηκε τον Bradley Cooper, συμπρωταγωνιστή της στο «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται).

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C