Η Lady Gaga και η Salma Hayek γύρισαν μία ερωτική σκηνή που κόπηκε από το «House Of Gucci»

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 - 12:53 π.μ.

Οι χαρακτήρες της Lady Gaga και της Salma Hayek ανέπτυξαν μία «σεξουαλική σχέση».

Η Lady Gaga μιλάει για την ερωτική σκηνή που γύρισε στην ταινία «House of Gucci» με τη συμπρωταγωνίστριά της Salma Hayek και η οποία δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ στο τελικό μοντάζ.

Πέρυσι, ο Ridley Scott, ο σκηνοθέτης της ταινίας της «House of Gucci», είχε δηλώσει στο podcast «ReelBlend» ότι ήθελε να κυκλοφορήσει ένα «director’s cut» της ταινίας, μία νέα έκδοση που θα αντιπροσωπεύει τις δικές του επιλογές στο μοντάζ των σκηνών.

Η Lady Gaga υπαινίχθηκε κατά τη διάρκεια ενός πάνελ συζήτησης που διοργάνωσαν τα MGM Studios στο Ηνωμένο Βασίλειο και συντόνισε η James King, ότι το director’s cut μπορεί να περιλαμβάνει σκηνές στις οποίες ο χαρακτήρας της, Patrizia Reggiani, και ο χαρακτήρας της Salma Hayek, το τηλεοπτικό μέντιουμ Giuseppina «Pina» Auriemma, αναπτύσσουν ερωτική σχέση.

Όταν ένας θαυμαστής ρώτησε τη Salma Hayek για τη διαδικασία που ακολουθούσε για να βρει αστείες στιγμές στην ταινία με τη Lady Gaga, η ηθοποιός είπε ότι «προσπαθούσαν να είναι πολύ σοβαρές και θεατρικές» όταν υποδύονταν τους χαρακτήρες τους.

Η Salma Hayek χαρακτήρισε επίσης «απολαυστική» τη σχέση της με τη Lady Gaga και αστειεύτηκε λέγοντας ότι λυπάται που οι θαυμαστές «δεν είδαν όλες τις σκηνές» επειδή κόπηκαν από το τελικό μοντάζ της ταινίας.

Ακόμη περιέγραψε τις στιγμές που αυτοσχεδίαζαν με τη Lady Gaga ήταν όπως «δύο κορίτσια από διαφορετική τάξη, που διασκεδάζουν πηγαίνοντας σε αυτόν τον μεγάλο κόσμο», ενώ δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να δει την αστέρα της pop «σε μία κωμωδία».

Η Lady Gaga παρενέβη για να αποκαλύψει ότι υπάρχει μία εντελώς διαφορετική πλευρά της ταινίας που δεν έχει δει το κοινό.

«Η Pina και εγώ αναπτύξαμε μία σεξουαλική σχέση», είπε, με τη Salma Hayek να γελά. «Να τους το πω;», ρώτησε η Hayek.

«Θυμάμαι ότι ήμουν στο πλατό με τη Salma και είπα: “Οπότε, όταν πεθάνει ο Maurizio, ίσως… να γίνει πιο σέξι”», συνέχισε η Lady Gaga, με το κοινό να γελάει και την Hayek να απαντά: «Νομίζετε ότι αστειεύεται».

Ωστόσο, ακόμα και στην περίπτωση που ο Ridley Scott κυκλοφορήσει ένα director’s cut του «House of Gucci», δεν είναι σίγουρο ότι θα συμπεριληφθεί η συγκεκριμένη σκηνή.

Δείτε τη συζήτηση σχετικά με τις κομμένες σκηνές του «House of Gucci» από το 18:15 του βίντεο:

 

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C