Η Lady Gaga ηχογράφησε ένα νέο τραγούδι για την ταινία «Top Gun: Maverick»

Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 - 5:31 μ.μ.

Το «Top Gun: Maverick» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στα τέλη του Μαΐου.

Η Lady Gaga ηχογράφησε ένα νέο τραγούδι για την ταινία «Top Gun: Maverick».

Η 36χρονη αστέρας της pop έγραψε ένα τραγούδι που φέρεται να έχει τον τίτλο «Hold My Hand» για το πολυαναμενόμενο sequel του «Top Gun», στο οποίο ο Tom Cruise επιστρέφει στον ρόλο του λοχαγού Pete «Maverick» Mitchell από την αρχική κινηματογραφική ταινία του 1986.

Η Lady Gaga αναμένεται να κυκλοφορήσει το «επικό» αυτό single τον Μάιο και ήδη έχει διατυπωθεί η άποψη ότι το «Hold My Hand» διαθέτει όλες τις προδιαγραφές που θα του επιτρέψουν να διεκδικήσει μία από τις υποψηφιότητες για το βραβείο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού στα Όσκαρ του 2023.

«Το “Hold My Hand” είναι η Gaga στα καλύτερά της», δήλωσε μία πηγή στη στήλη «Bizarre» της βρετανικής εφημερίδας «The Sun».

«Ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα, αλλά οι υπεύθυνοι ανέβαλαν ελαφρώς την κυκλοφορία. Το βίντεο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό», αποκάλυψε.

«Δεν θα με εξέπληττε αν, την επόμενη χρονιά, η Gaga πάρει άλλη μια υποψηφιότητα για το βραβείο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού από τα Όσκαρ», ανέφερε.

Η Lady Gaga κέρδισε το βραβείο Όσκαρ του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού το 2019 με το τραγούδι «Shallow» για το επιτυχημένο remake της κλασικής ταινίας «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται), στο οποίο πρωταγωνίστησε μαζί με τον Bradley Cooper.

Η ταινία «Top Gun: Maverick» θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 26 Μαΐου. Πρωταγωνιστούν οι Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, Val Kilmer, Monica Barbaro, Jon Hamm και Ed Harris, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Joseph Kosinski («Tron: Legacy»).

Εν τω μεταξύ, η Lady Gaga, η οποία πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην ταινία «House Of Gucci» του Ridley Scott, ολοκληρώνει την Κυριακή 1 Μαΐου το έκτο και τελευταίο σκέλος των παραστάσεών της «Jazz & Piano» στο «Park Theater» του Λας Βέγκας.

Το καλοκαίρι θα ακολουθήσει η παγκόσμια περιοδεία της «Chromatica Ball», η οποία είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, 1 δολάριο από κάθε εισιτήριο που θα πωλείται για τις συναυλίες του «Chromatica Ball» στις ΗΠΑ θα δωρίζεται στο ίδρυμα Born This Way της Lady Gaga. Το ίδρυμα στηρίζει τους νέους ανθρώπους να «χτίσουν κοινότητες που παρέχουν προσιτούς πόρους, προωθούν αληθινές συνδέσεις και οδηγούν στη δράση».

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Ποιος πραγματικά ήταν ο Λόρδος Μπάιρον

    Ο Μάρκος Καρασαρίνης, αρχισυντάκτης και αρθρογράφος στα ένθετα «Νέες Εποχές» και «Βιβλία» του Βήματος, περιγράφει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Λόρδου Μπάιρον και τη σχέση του με την Ελλάδα, με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατό του.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C