Η Lady Gaga έμεινε «για χρόνια» στον χαρακτήρα της από το «A Star Is Born»

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 4:35 μ.μ.

«Όταν υποδύομαι έναν χαρακτήρα είναι σαν να ζω ένα μεγάλο τραγούδι που διαρκεί μήνες».

Η Lady Gaga συνέχισε να ζει «για χρόνια» στον χαρακτήρα που υποδύθηκε στην ταινία «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται).

Η 35χρονη σταρ ενσάρκωσε στην ταινία του 2018 την Ally Maine και παραδέχτηκε ότι κράτησε τη συγκεκριμένη περσόνα για πολύ περισσότερο καιρό από το alter ego της στο «House Of Gucci», την Patrizia Reggiani, καθώς πέρασε πολλούς μήνες ζώντας κάθε στιγμή της ζωής της ως Ally.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον Jake Gyllenhaal που φιλοξενείται στο τεύχος «Actors on Actors» του «Variety», η Lady Gaga είπε: «Στην πραγματικότητα θα έλεγα ότι όταν υποδύομαι έναν χαρακτήρα είναι σαν να ζω ένα μεγάλο τραγούδι, ένα μεγάλο τραγούδι που διαρκεί μήνες. Στην περίπτωση του “A Star Is Born”, αυτό κράτησε χρόνια για μένα».

Η Lady Gaga παραδέχτηκε ότι τελικά ήθελε να αποχωριστεί την περσόνα της Ally στο «House Of Gucci», καθώς ο νέος ρόλος που κλήθηκε να υποδυθεί, αυτός της Patrizia Reggiani, είναι καταδικασμένη δολοφόνος.

«Την άφησα πιο γρήγορα γιατί (η Patrizia Reggiani) ήταν δολοφόνος και υπήρχαν κάποια πράγματα σχετικά με τη μεταμόρφωση που ήταν εξαιρετικά δύσκολα ψυχολογικά για εμένα», εξήγησε.

«Όταν βλέπω την ταινία, είναι σαν να βλέπω ένα μοντάζ της ζωής μου. Δεν αισθάνομαι ότι βλέπω μία ταινία», πρόσθεσε.

Η Lady Gaga αποκάλυψε επίσης ότι της κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον η Patrizia Reggiani, η οποία ενορχήστρωσε τη δολοφονία του πρώην συζύγου της Maurizio Gucci, όταν δέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει στην ταινία «House Of Gucci» του Ridley Scott.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν διάβασα το σενάριο ήταν: “Εντάξει, θέλουν μία γυναίκα να χρησιμοποιήσει το σώμα της και τη χειραγώγησή της για να πάρει χρήματα από αυτόν τον απίστευτα πλούσιο άνδρα”», είπε.

«Και όσο περισσότερο το έψαχνα, συνειδητοποίησα ότι ήταν πραγματικά ερωτευμένη μαζί του. Και οι γυναίκες είναι πολύπλοκα πλάσματα, και είμαστε περίπλοκες, και ποτέ δεν είναι μία και μόνο ιστορία. Είναι πολλές ιστορίες», συνέχισε.

«Ήθελα να της προσδώσω μία πραγματικότητα που ήταν πολύπλευρη και διαλυμένη», σημείωσε.

«Όταν τη σκέφτομαι ως χαρακτήρα, σκέφτομαι ότι παίρνω μικρά κομμάτια γυαλιού από χιλιάδες διαφορετικές γυναίκες και τα τοποθετώ σε έναν χαρακτήρα για τον οποίο εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πραγματικά εκείνη, αλλά νομίζω ότι η παραφροσύνη είναι υποκειμενική», σχολίασε η Lady Gaga.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Kenya's defence chief killed in helicopter crash

    Nine other senior military officials died along with General Francis Ogolla

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C