Η Kristen Stewart γιόρτασε τα γενέθλια της και η αρραβωνιαστικιά της Dylan Meyer της ευχήθηκε με ένα

Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 - 5:36 μ.μ.

Η Kristen Stewart είναι πλέον ένα χρόνο μεγαλύτερη και σοφότερη. Η υποψήφια για Oscar ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της το περασμένο Σάββατο (9/4), τα οποία γιόρτασε με λίγους φίλους και φυσικά την αρραβωνιαστικιά της, Dylan Meyer. Η χολιγουντιανή star έκλεισε τα 32, με την αγαπημένη της να της αφιερώνει ένα τρυφερό στιγμιότυπο στα social media.

Συγκεκριμένα, η 35χρονη Dylan δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το party που παρέθεσε η ηθοποιός για να γιορτάσει την ιδιαίτερη ημέρα της. Σε αυτή το ερωτευμένο ζευγάρι, περιτριγυρισμένο από φίλους και συγγενείς, είναι έτοιμο να δώσει ένα τρυφερό φιλί, λίγο πριν σβήσουν τα κεράκια της τούρτας. "Ο χρόνος δείχνει τόσο καλός μαζί σου" σημείωσε μεταξύ άλλων ευχών στην λεζάντα της δημοσίευσης. Οι διαδικτυακοί φίλοι των δύο γυναικών έσπευσαν να ευχηθούν στην εορτάζουσα, αποθεώνοντας μάλιστα στα σχόλια τον έρωτα τους.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση πρόσφατα στην 94η τελετή απονομής των Oscar, όπου η Kristen Stewart έλαβε την πρώτη υποψηφιότητα για την ερμηνεία της στην ταινία "Spencer". Η Stewart και η Meyer συνδέθηκαν ερωτικά τον Αύγουστο του 2019, ενώ μόλις λίγους μήνες νωρίτερα, ανακοίνωσαν στο "The Howard Stern Show" ότι πρόκειται να παντρευτούν.

ΠΗΓΗ:madamefigaro

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Sex Podcast II, με την Δάφνη Καραβοκύρη

    Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας ευφυέστατος πουριτανός

    Ο Λάκης είναι ντροπαλός. Είναι γλυκός, τρυφερός του αρέσουν τα χάδια και δεν έχει δοκιμάσει πολλούς ερωτικούς συντρόφους στην ζωή του. Αυνανίστηκε πρώτη φορά στα 11,5 του χρόνια και το είπε στην μαμά του. Στα 29 συνειδητοπoίησε πως του αρέσουν οι άνδρες.

Weather&go!

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    24°C