Η Kim Kardashian ζητά συγγνώμη από την οικογένειά της για τη συμπεριφορά του Kanye West

«Δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν να φέρεται έτσι σε εσάς ή σε εμένα».

Η Kim Kardashian ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά της για τον τρόπο με τον οποίο τους συμπεριφερόταν ο Kanye West όσο ήταν παντρεμένοι.

Κατά τη διάρκεια του έβδομου επεισοδίου του ριάλιτι «The Kardashians» του Hulu, η Kim Kardashian γευματίζει μαζί με τη μητέρα της Kris Jenner και τον σύντροφό της Corey Gamble, την αδελφή της Kourtney Kardashian και τον νυν σύζυγό της Travis Barker, καθώς και με τις αδελφές της Khloé Kardashian και Kendall Jenner.

Ενώ μιλούν στο τραπέζι, η Kim Kardashian λαμβάνει στο κινητό της ένα μήνυμα που την ενημερώνει ότι ο πρώην σύζυγός της Kanye West «κυκλοφορεί ένα νέο rap τραγούδι».

«Πολύ στιλάτο», είπε σαρκαστικά, πριν προσθέσει: «Η προειδοποίηση σημαίνει ότι λέει τρελές βλακείες για εμένα και πιθανότατα λέει ό,τι θέλει».

Η Khloé Kardashian συμβούλεψε την αδελφή της να αγνοήσει το μήνυμα, σημειώνοντας: «Οι περισσότεροι άντρες δεν διαπομπεύουν τη μητέρα των παιδιών τους έτσι δημόσια. Δεν χρειάζεται να καθόμαστε εδώ και να ανταποδίδουμε. Το παίρνουμε στα σοβαρά».

Η Kris Jenner τόνισε ότι η Kim «δεν έχει κάνει τίποτα άλλο από το να είναι υπέροχη» με τον Kanye West.

Η Kim Kardashian απάντησε ότι «δεν θα πέσει ποτέ» στο επίπεδο του πρώην συζύγου της.

«Δεν θα σταματήσω ποτέ να είμαι ο εαυτός μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελέγξω πώς αντιδρώ σε κάτι. Δεν μπορώ να ελέγξω το πώς μου φέρεται ή το πώς σας φερόταν πάντα», τόνισε.

«Για μία φορά στη ζωή μου, νιώθω δυνατή. Δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν να φέρεται έτσι σε εσάς ή σε εμένα», πρόσθεσε.

Σε μία εξομολογητική συνέντευξη, η Kim Kardashian ανέφερε ότι ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά της για την ένταση που προκλήθηκε από κάποια από τα σχόλια του Kanye West για εκείνους.

«Αναγνωρίζω τον αντίκτυπο που είχε η σχέση μου στην οικογένειά μου και ότι δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πω απλώς “συγγνώμη, παιδιά”», σημείωσε.

Η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West, με τον οποίο απέκτησε τέσσερα παιδιά, στις αρχές του 2021 και κηρύχθηκε νομικά ανύπαντρη τον προηγούμενο Μάρτιο.

Πλέον έχει σχέση με τον Pete Davidson, με τον οποίο γνωρίστηκε στο πλατό του «Saturday Night Live» τον περασμένο Οκτώβριο.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Πού πήγαν τα 11 λεπτά; (Επεισόδιο 25ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    24°C