Η Katy Perry μετανιώνει που αρνήθηκε να συνεργαστεί με την Billie Eilish πριν γίνει διάσημη

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 8:24 μ.μ.

Η Katy Perry πίστευε ότι το «Ocean Eyes» της Billie Eilish ήταν «βαρετό».

Η Katy Perry εξομολογήθηκε ότι μετανιώνει που έχασε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την Billie Eilish πριν γίνει διάσημη.

Η 38χρονη τραγουδίστρια ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την Billie Eilish στην επιτυχία της «Ocean Eyes», αλλά αρνήθηκε την πρόταση επειδή πίστευε ότι το τραγούδι ήταν «βαρετό».

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok ο ραδιοφωνικός σταθμός 102.7 KIIS FM από το Λος Άντζελες, η Katy Perry μιλάει στο κοινό κατά τη διάρκεια μίας ιδιωτικής συναυλίας για τη συνεργασία που θα μπορούσε να είχε γίνει πραγματικότητα.

Η Katy Perry θυμήθηκε ότι έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από κάποιον που της είπε: «Έι, δες αυτόν τον νέο καλλιτέχνη. Θα ήθελα πολύ να δουλέψουμε μαζί της, γιατί δούλευε μαζί μου στην Unsub (Records)».

Εκείνη την εποχή, η Billie Eilish δεν ήταν ένα ευρέως γνωστό όνομα.

«Ήταν ένα τραγούδι που λεγόταν “Ocean Eyes” και ήταν απλά ένα ξανθό κορίτσι. Και εγώ είπα: “Meh, βαρετό”», αποκάλυψε η Katy Perry για την αντίδρασή της.

Στη συνέχεια, η Katy Perry παραδέχτηκε ότι ήταν «μεγάλο λάθος, τεράστιο λάθος» που απέρριψε την πρόταση, προσθέτοντας: «Μην το αφήσετε αυτό να βγει στο διαδίκτυο».

Το «Ocean Eyes» έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει η Billie Eilish μέχρι σήμερα και εξάπλωσε τη φήμη της και το ταλέντο της διεθνώς.

Από τότε που καθιερώθηκε στην κορυφή των charts, η Billie Eilish έχει κερδίσει επτά βραβεία Grammy, μία Χρυσή Σφαίρα και ένα Όσκαρ για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι για το ομώνυμο τραγούδι της ταινίας «No Time To Die» του James Bond.

Η Katy Perry εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ «The World’s A Little Blurry» της Billie Eilish που κυκλοφόρησε το 2021 και αποκάλυψε τότε ότι ο σύντροφός της Orlando Bloom είναι μεγάλος θαυμαστής της νεαρής pop star.

«Ο αρραβωνιαστικός μου που δεν ακούει σύγχρονη μουσική, ακούει μόνο εσένα στο αυτοκίνητο όλη την ώρα», είπε στην Eilish.

«Συγχαρητήρια, είμαι πολύ υπερήφανη για σένα. Ήθελα να σου πω ότι αυτό θα είναι πολύ τρελό για δέκα χρόνια. Αν θες ποτέ να μιλήσουμε… γιατί είναι μία δύσκολη διαδρομή», πρόσθεσε.

 

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C