Η Jennifer Lopez είχε «χαμηλή αυτοεκτίμηση» όταν αγνοήθηκε από τα Όσκαρ

Το πρώτο trailer από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix για την Jennifer Lopez με τίτλο «Halftime».

Η Jennifer Lopez αποκαλύπτει ότι είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση όταν δεν κατάφερε να πάρει υποψηφιότητα για Όσκαρ για τη συμμετοχή της στην ταινία «Hustlers» (Επικίνδυνες Κυρίες) του 2019.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός απέσπασε τα εύσημα για την εμφάνισή της στον ρόλο της Ramona Vega, μίας βετεράνου στρίπερ, στην ταινία της Lorene Scafaria που βασίζεται σε ένα άρθρο του New York Magazine με θέμα τις στρίπερ που εκμεταλλεύονταν τους πελάτες τους στη Wall Street.

Αφού απέσπασε υποψηφιότητες για τη συμμετοχή της στο «Hustlers» τόσο στις Χρυσές Σφαίρες όσο και στα Screen Actors Guild Awards, αναμενόταν ότι η Jennifer Lopez θα ήταν υποψήφια για Όσκαρ, αλλά δεν έλαβε την ανάλογη αναγνώριση από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών των ΗΠΑ.

Στο πρώτο trailer για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της, «Halftime», η Jennifer Lopez δηλώνει ότι ο αποκλεισμός της από τα Βραβεία Όσκαρ την πλήγωσε περισσότερο από ό,τι έδειξε.

«Ήταν δύσκολο. Απλώς είχα πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Έπρεπε πραγματικά να καταλάβω ποια ήμουν και να πιστέψω σε αυτό και να μην πιστέψω σε τίποτα άλλο», παραδέχεται, ενώ παράλληλα παρακολουθούμε πλάνα της να κλαίει στο κρεβάτι της.

Η Jennifer Lopez εξομολογείται επίσης κατά τη διάρκεια του trailer ότι «πραγματικά πίστευε» τα επικριτικά σχόλια που είχε δεχθεί για τις ικανότητές της.

«Έζησα στα φώτα της δημοσιότητας και πραγματικά πίστεψα πολλά από αυτά που έλεγαν», λέει, καθώς το trailer συγκεντρώνει ορισμένα από τα επικριτικά σχόλια που έχουν γίνει για εκείνη όλα αυτά τα χρόνια, σχόλια για τη φωνή της ακόμα και για το σώμα της.

Στο trailer εμφανίζεται και ο σύντροφός της, Ben Affleck ο οποίος θυμάται ένα περιστατικό από τα πρώτα χρόνια της τεράστιας φήμης της Jennifer Lopez στις αρχές της δεκαετίας 2000, όταν το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί για πρώτη φορά: «Την είχα ρωτήσει κάποτε: “Δεν σε ενοχλεί αυτό;”. Και απάντησε: “Το περίμενα”».

Το trailer του επερχόμενου ντοκιμαντέρ «Halftime» ξεκινά με την Jennifer Lopez να προετοιμάζεται μαζί με τους χορευτές και την ομάδα της για την κοινή εμφάνισή της με τη Shakira στο ημίχρονο του Super Bowl του 2020.

«Μέρος του να είσαι σπουδαίος καλλιτέχνης είναι να έχεις επίγνωση», σχολιάζει λίγο αργότερα η αστέρας της μουσικής.

«Δεν το κάνω αυτό για τα βραβεία. Το κάνω αυτό για να συνδεθώ με τους ανθρώπους και να τους κάνω να νιώσουν πράγματα, επειδή και εγώ θέλω να νιώσω κάτι. Σε όλη μου τη ζωή, παλεύω να ακουστώ, να με δουν, να με πάρουν στα σοβαρά. Πραγματικά νιώθω ότι η ζωή μου μόλις τώρα αρχίζει», τόνισε.

Το «Halftime» θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στο Netflix στις 14 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Πού πήγαν τα 11 λεπτά; (Επεισόδιο 25ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C