Η Jennifer Lopez αποχαιρετά τον Ray Liotta: «Χάσαμε έναν σπουδαίο»

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 10:34 μ.μ.

«Είναι πολύ λυπηρό να σε χάνουμε πολύ νωρίς», έγραψε η Jennifer Lopez για τον αιφνίδιο θάνατο του Ray Liotta.

Η Jennifer Lopez αποχαιρέτησε με μία ανάρτησή της στο Instagram τον ηθοποιό Ray Liotta, με τον οποίο συνεργάστηκε στη σειρά «Shades of Blue».

Την Πέμπτη 26 Μαΐου ανακοινώθηκε ο ηθοποιός της ταινίας «Goodfellas» πέθανε σε ηλικία 67 ετών στον ύπνο του αυτή την εβδομάδα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Δομινικανή Δημοκρατία, στην οποία βρισκόταν για τα γυρίσματα της ταινίας «Dangerous Waters».

Η Jennifer Lopez και ο Ray Liotta πρωταγωνίστησαν μαζί στην αστυνομική σειρά «Shades of Blue» του NBC από το 2016 έως το 2018. Η Lopez υποδυόταν την ντετέκτιβ Harlee Santos και ο Liotta τον συνάδελφό της και πρότυπό της, τον υπαστυνόμο Matt Wozniak.

«Ο Ray ήταν ο στενός συνεργάτης μου στο “Shades of Blue”… Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι ήταν τόσο καλός με τα παιδιά μου», έγραψε η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός στην ανάρτησή της, στην οποία συμπεριέλαβε επίσης διάφορες φωτογραφίες τους.

«Ο Ray ήταν η επιτομή ενός σκληρού άντρα που ήταν εντελώς γλυκανάλατος μέσα του. Υποθέτω ότι αυτό είναι που τον έκανε τόσο συναρπαστικό ηθοποιό για να τον παρακολουθείς. Ο αυθεντικός Goodfella», συνέχισε.

«Μοιραστήκαμε μερικές έντονες στιγμές στα γυρίσματα εκείνα τα τρία χρόνια! Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι πήρε τον ρόλο στο “Shades of Blue” ενθουσιάστηκα και την πρώτη φορά που μπήκαμε στο πλατό για να κάνουμε την πρώτη σκηνή μας μαζί, υπήρχε μια ηλεκτρισμένη σπίθα και ένας αμοιβαίος σεβασμός και ξέραμε και οι δύο ότι θα κάναμε κάτι καλό», θυμήθηκε.

Η Jennifer Lopez ολοκλήρωσε τη συγκινητική ανάρτησή της σημειώνοντας ότι «χάσαμε έναν σπουδαίο».

«Απολαμβάναμε να γυρίζουμε τις σκηνές μας μαζί και ένιωθα τυχερή που τον είχα εκεί για να δουλεύω μαζί του και να μαθαίνω από αυτόν», ανέφερε.

«Όπως όλοι οι καλλιτέχνες ήταν περίπλοκος, ειλικρινής, τίμιος και τόσο πολύ συναισθηματικός. Σαν μία ευαίσθητη χορδή, ήταν πολύ προσιτός και είχε μεγάλη επαφή με την υποκριτική του και θα θυμάμαι πάντα με αγάπη τις στιγμές που περάσαμε μαζί», πρόσθεσε.

«Χάσαμε έναν σπουδαίο σήμερα… RIP Ray… Είναι πολύ λυπηρό να σε χάνουμε πολύ νωρίς, όπως φαίνεται… Θα σε θυμάμαι για πάντα. Στέλνω πολλή αγάπη και δύναμη στην κόρη σου Karsen, στην οικογένειά σου και σε όλους τους αγαπημένους σου», κατέληξε.

Ο Ray Liotta πρωταγωνίστησε το 1990 στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Goodfellas» (Τα Καλά Παιδιά) του Martin Scorsese μαζί με τον Robert De Niro και τον Joe Pesci, ενώ υποδυόταν συχνά διεφθαρμένους αστυνομικούς, σε ταινίες όπως οι «Unlawful Entry», «Cop Land» και «Narc».

Το 2019 εμφανίστηκε στην ταινία «Marriage Story» (Ιστορία Γάμου) και το 2021, υποδύθηκε δύο διαφορετικά μέλη της οικογένειας Moltisanti στην ταινία «The Many Saints of Newark» (Οι Άγιοι της Μαφίας), το prequel της σειράς «The Sopranos».

Ο Ray Liotta θα εμφανιστεί επίσης στην επερχόμενη σειρά «Black Bird» του Apple TV+ στο πλευρό του Taron Egerton.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Fri

    24°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    25°C