Η Jennifer Lopez «αιφνιδιάστηκε τελείως» από την πρόταση γάμου του Ben Affleck

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 6:30 μ.μ.

«Ήταν ό,τι πιο ρομαντικό θα μπορούσα να φανταστώ».

Η Jennifer Lopez δεν θα μπορούσε να έχει μία πιο ρομαντική πρόταση γάμου από τον Ben Affleck, ο οποίος γονάτισε και της πρόσφερε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στο «αγαπημένο μέρος της στη Γη».

Η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε στο ενημερωτικό δελτίο On The JLo ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε πραγματικότητα το «μεγαλύτερο όνειρό της», όταν ο Ben Affleck, εντελώς ξαφνικά, της έκανε πρόταση γάμου.

«Το βράδυ του Σαββάτου, ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη Γη (στο αφρόλουτρο), ο όμορφος έρωτάς μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου», ανέφερε η Jennifer Lopez.

«Με αιφνιδίασε τελείως και απλά τον κοίταξα στα μάτια χαμογελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα, ενώ προσπαθούσα με δυσκολία να συνειδητοποιήσω το γεγονός ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά, ήμουν κυριολεκτικά άφωνη και εκείνος είπε: “Αυτό είναι ναι;”. Είπα: “Ναι, φυσικά και είναι ένα ναι”», περιέγραψε.

Η Jennifer Lopez έγραψε επίσης στο ενημερωτικό δελτίο της ότι: «Χαμογελούσα τόσο πολύ και δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας τόσο απίστευτα ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη».

«Δεν ήταν καθόλου φανταχτερό, αλλά ήταν το πιο ρομαντικό πράγμα που θα μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο Σαββατόβραδο στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υποσχέθηκαν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Που είχαν μία δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη», συνέχισε.

Επιπλέον, επανέλαβε ότι «το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα, σίγουρα, θα είναι για πάντα», αναφερόμενη στο χρώμα του διαμαντένιου δαχτυλιδιού με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου ο Ben Affelck.

Η Jennifer Lopez δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στον ιστότοπό της, στο οποίο κοιτάζει στην κάμερα και διηγείται παρόμοιες λεπτομέρειες με εκείνες που έγραψε στο ενημερωτικό δελτίο της.

Όμως, σε ένα σημείο προς το τέλος του βίντεο, κοιτάζει ψηλά και ψιθυρίζει: «Σ’ αγαπώ», προφανώς απευθυνόμενη στον Ben Affleck, ο οποίος ακούγεται στο βίντεο να απαντά: «Κι εγώ σ’ αγαπώ».

Στη συνέχεια, η Jennifer Lopez δείχνει χαρούμενη το τεράστιο πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι της πριν τραγουδήσει ένα στίχο από το «Chapel of Love» των The Dixie Cups.

Το ενημερωτικό δελτίο περιλάμβανε επίσης φωτογραφίες στις οποίες η Jennifer Lopez παρουσιάζει το δαχτυλίδι των αρραβώνων και μία φωτογραφία από τη συμμετοχή του Ben Affleck στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι της «Jenny From the Block» το 2002.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    US announces air defence boost for Ukraine

    The package comes days after a huge aid bill was approved in Washington

Weather&go!

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    24°C