Η Jennifer Lopez ήθελε να εγκαταλείψει την καριέρα της εξαιτίας των σχολίων για τις καμπύλες της

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 9:20 μ.μ.

Η Jennifer Lopez σημειώνει ότι όταν ξεκίνησε την καριέρα της, τα πρότυπα ομορφιάς ήταν διαφορετικά από τα σημερινά.

Η Jennifer Lopez έφτασε στο σημείο να σκεφτεί να εγκαταλείψει τη βιομηχανία του θεάματος όταν χλευάστηκε για τις καμπύλες της.

Η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός δήλωσε ότι έγινε διάσημη σε μία εποχή που το ιδανικό σώμα ήταν το εξαιρετικά αδύνατο και είπε ότι το γεγονός ότι δεν ταίριαζε στο πρότυπο συντέλεσε ώστε να οδηγηθεί στα πρόθυρα να εγκαταλείψει τα όνειρά της.

«Υπήρχαν πολλές φορές που έλεγα: “Νομίζω ότι θα τα παρατήσω”. Έπρεπε πραγματικά να καταλάβω ποια ήμουν. Και να πιστέψω σε αυτό και να μην πιστέψω σε τίποτα άλλο», εξομολογείται στο νέο ντοκιμαντέρ της «Halftime», το οποίο έκανε πρεμιέρα σήμερα (14/06) στο Netflix.

«Όταν άρχισα να εργάζομαι, το ιδεώδες της ομορφιάς ήταν πολύ αδύνατη, ξανθιά, ψηλή, χωρίς πολλές καμπύλες. Μεγάλωσα ανάμεσα σε γυναίκες με καμπύλες, οπότε δεν ήταν κάτι για το οποίο ντρεπόμουν», εξηγεί.

«Ήταν δύσκολο, όταν νομίζεις ότι οι άνθρωποι σε θεωρούν αστεία. Αλλά τελικά επηρέασε τα πράγματα με έναν τρόπο που ποτέ δεν ήθελα», συνεχίζει.

Η Jennifer Lopez προσθέτει στο ντοκιμαντέρ ότι ο αρραβωνιαστικός της Ben Affleck σοκαρίστηκε από την κριτική που δέχτηκε για το σώμα της, αλλά η ίδια σημείωσε ότι το περίμενε καθώς ήταν μία Λατίνα γυναίκα.

Ο Ben Affleck εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ και θυμάται: «Της είπα μία φορά: “Δεν σε ενοχλεί αυτό;”. Και εκείνη απάντησε: “Είμαι Λατίνα, είμαι γυναίκα, το περίμενα αυτό”».

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί επίσης την Jennifer Lopez στις αρχές του 2020, και αποκαλύπτει τον εκνευρισμό της που την ανάγκασαν εκείνη τη χρονιά να μοιραστεί τη σκηνή του Super Bowl με τη Shakira.

Η τραγουδίστρια χαρακτηρίζει κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ την κοινή εμφάνισή τους στο ημίχρονο του Super Bowl του 2020 ως τη «χειρότερη ιδέα στον κόσμο», εξαιτίας του περιορισμένου χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους.

Η Jennifer Lopez ισχυρίζεται επίσης ότι της ζητήθηκε να μην χρησιμοποιήσει την εμφάνισή της Super Bowl για να επιτεθεί στον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Την ημέρα πριν από τον τελικό, οι υπεύθυνοι του Super Bowl της είπαν να αφαιρέσει από την εμφάνισή της το κομμάτι με τα κλουβιά που είχαν κλεισμένα παιδιά-ηθοποιούς και αποτελούσαν σχόλιο για τη μεταναστατευτική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ να φυλακίζει τους μετανάστες πίσω από τα κάγκελα.

Η Jennifer Lopez αρνήθηκε και λογομάχησε με τους παραγωγούς: «Προσπαθώ να σας δώσω κάτι με ουσία, και να μην είμαστε απλώς εμείς εκεί έξω και κουνάμε τα οπίσθιά μας», είπε.

ΠΗΓΗ:hit-channel;

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Πάλι Αυτοί

    Ακριβές τσάντες, καμπάκ Λάος και η τράπουλα που ρίχνει τις γυναίκες

    Ταχυδακτυλουργικά, κολυμπήθρες, λίστες αναμονής για μια μπανάνα, το καμπάκ του ΛΑΟΣ, τα ΦΕΚ και τα ΦΕΚ ΙΤ της τηλεόρασης

Weather&go!

  • Wed

    26°C

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C