Η Janet Jackson ενοχλήθηκε που συνδέθηκε με τα σκάνδαλα του Michael Jackson

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 7:41 μ.μ.

«Είχαμε ξεχωριστές ζωές και παρόλο που ήταν αδελφός μου, αυτό δεν είχε καμία σχέση με εμένα».

Η Janet Jackson ενοχλήθηκε όταν συνδέθηκε με τα σκάνδαλα του αδελφού της, Michael Jackson.

Η 55χρονη τραγουδίστρια θέλησε να «υποστηρίξει» τον αείμνηστο βασιλιά της pop όταν κατηγορήθηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση του 13χρονου Jordan Chandler το 1993, αλλά παραδέχτηκε ότι ήταν μια «απογοητευτική» περίοδος επειδή το σκάνδαλο αμαύρωσε και τη δική της φήμη.

«Ναι, ήταν ενοχλητικό», εξομολογήθηκε η Janet Jackson σε ένα βίντεο από το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της, με τίτλο «Janet», που θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιανουαρίου.

«Είχαμε τις δικές μας ξεχωριστές ζωές και παρόλο που ήταν αδελφός μου, αυτό δεν είχε καμία σχέση με εμένα. Αλλά ήθελα να είμαι εκεί γι’ αυτόν, να τον στηρίξω όσο περισσότερο μπορούσα», συνέχισε.

Η Janet Jackson αποκάλυψε ότι ήταν στα πρόθυρα της σύναψης μιας επικερδούς συμφωνίας με την Coca-Cola όταν δημοσιοποιήθηκαν οι καταγγελίες εναντίον του αδελφού της.

«Όταν αυτό βγήκε στη δημοσιότητα, η Coca-Cola είπε: “Όχι, ευχαριστώ”. Πλάνη συσχέτισης. Έτσι το λένε, σωστά;», σημείωσε.

Τον Ιανουάριο του 1994, ο Michael Jackson προχώρησε σε διακανονισμό της αγωγής καταβάλλοντας 23 εκατομμύρια δολάρια στην οικογένεια του Jordan και το 2015 ο τραγουδιστής αθωώθηκε για τις επτά κατηγορίες παιδικής κακοποίησης που του είχαν απαγγελθεί.

Ωστόσο, η Janet Jackson δεν πίστευε ότι ο διακανονισμός ήταν καλή ιδέα. «Ο Michael κατέληξε να δώσει χρήματα στην οικογένεια. Ήθελε απλώς να τελειώσει το θέμα, αλλά αυτό δείχνει ότι είσαι ένοχος», είπε.

Η Janet Jackson σταρ αποκάλυψε επίσης ότι «επηρεάστηκε» από τα σκληρά πειράγματα που συνήθιζε να της κάνει ο αδελφός της για το βάρος της.

«Υπήρχαν στιγμές που ο Mike με πείραζε και με έβριζε. Με έλεγε “γουρούνι, άλογο, μοσχάρι, αγελάδα”. Γελούσε με αυτό και γελούσα κι εγώ, αλλά μετά κάπου μέσα μου υπήρχε κάτι που πονούσε», παραδέχθηκε.

«Όταν κάποιος σου λέει ότι έχεις πολλά κιλά, αυτό σε επηρεάζει», πρόσθεσε

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι η συμμετοχή της στην κωμική σειρά «Good Times» της δεκαετίας του ’70 αποτέλεσε την «αρχή» των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με το βάρος της.

«Έκανα το “Good Times” και αυτή ήταν η αρχή των προβλημάτων βάρους και του τρόπου με τον οποίο έβλεπα τον εαυτό μου. Αναπτύχθηκα σε πολύ μικρή ηλικία και άρχισα να αποκτώ στήθος και μου το έδεναν ώστε να φαίνομαι πιο επίπεδη», αποκάλυψε.

Η Janet Jackson παραδέχτηκε ότι αν δεν ήταν διάσημη ότι «πιθανόν να μην είχε πρόβλημα».

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Man sets himself ablaze outside Trump trial

    Bystanders and officers put out the flames with coats and fire extinguishers

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C