Η Dua Lipa θα συμμετάσχει στην ταινία «Barbie» με τη Margot Robbie

Η ταινία για την εμβληματική κούκλα Barbie θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2023.

Η Dua Lipa αναμένεται να συμμετάσχει στην επερχόμενη ταινία «Barbie» με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie.

Η 26χρονη τραγουδίστρια θα κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική στην κατασκοπική ταινία «Argylle» με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος στο Apple TV+ και θα εδραιώσει τη θέση της ως σταρ του κινηματογράφου με έναν ρόλο στην ταινία της Greta Gerwig για την εμβληματική κούκλα Barbie.

Τα γυρίσματα της ταινίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μία πηγή από τον χώρο του κινηματογράφου δήλωσε στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας «The Sun» ότι «η Dua κάνει αίσθηση τόσο στη μουσική όσο και στον κινηματογράφο»

«Εντυπωσίασε πραγματικά στο “Argylle” και διαδόθηκε σε όλο το Χόλιγουντ το πόσο καλή ήταν. Τώρα έχει ενταχθεί στο καστ της “Barbie” μαζί με μεγάλα ονόματα όπως η Margot (Robbie), ο Ryan Gosling, ο Will Ferrell και η Saoirse Ronan», συνέχισε.

«Αν και το “Argylle” είναι μια μεγάλη ταινία από μόνη της, η “Barbie” θα είναι ένας ρόλος που θα αποτελέσει σταθμό για την Dua, επειδή υπάρχει τόσος ντόρος γύρω από την ταινία», υποστήριξε η πηγή.

«Η Dua αποδεικνύει γρήγορα ότι είναι πολύ περισσότερα από μια pop star. Έχει ένα συναρπαστικό μέλλον μπροστά της στον κινηματογράφο», τόνισε.

Το σενάριο της ταινίας παραμένει ακόμη επτασφράγιστο μυστικό, αλλά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα αφορά μια κούκλα που διώχνεται από τη χώρα της Barbie επειδή δεν είναι αρκετά τέλεια.

Φήμες υποστηρίζουν ότι η ταινία θα περιλαμβάνει πολλαπλές εκδοχές της Barbie και του Ken.

Σύμφωνα με τον Kyle Buchanan των New York Times, η Issa Rae και η Hari Nef θα υποδυθούν την Barbie μαζί με τη Margot Robbie, ενώ ο Simu Liu και ο Ncuti Gatwa θα παίξουν μαζί με τον Ryan Gosling τις παραλλαγές του Ken.

Ο Simu Liu («Shang-Chi») δήλωσε πρόσφατα ότι συμφώνησε να συμμετάσχει στο πρότζεκτ όταν ο ατζέντης του περιέγραψε το σενάριο της ταινίας ως ένα από τα καλύτερα που είχε διαβάσει ποτέ.

«Το είπε κυριολεκτικά αυτό κατά λέξη. Είπε: “Αν μπορούσα να ποντάρω την καριέρα μου σε ένα σενάριο, αυτό είναι το σενάριο της “Barbie”. Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να το κάνεις», δήλωσε ο Simu Liu στη βρετανική έκδοση του «GQ».

Στα υπόλοιπα επιβεβαιωμένα μέλη του καστ της ταινίας περιλαμβάνονται οι America Ferrera, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Michael Cera, Rhea Perlman, Connor Swindells, Scott Evans και Jamie Demetriou.

Τη σκηνοθεσία της «Barbie» υπογράφει η Gret Gerwig, η οποία έγραψε και το σενάριο μαζί με τον συνεργάτη της Noah Baumbach («Marriage Story»). Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες από τη Warner Bros. Pictures τον Ιούλιο του 2023.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • ZoePre ΚΡΙΜΑ

    H Περσόνα, το πρόβλημα υγείας και η καταγωγή | ΚΡΙΜΑ #114 ft. Emilia Vodos

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C