Η Demi Lovato έκανε τατουάζ για την ΟυκρανίαΗ Demi Lovato έκανε τατουάζ για την Ουκρανία

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 - 5:40 μ.μ.

Η Demi Lovato συνεργάζεται επίσης με την οργάνωση Choose Love για να συγκεντρώσει χρήματα για τους Ουκρανούς πρόσφυγες.

Η Demi Lovato αισθάνεται τόσο αποφασισμένη να βοηθήσει τους Ουκρανούς πρόσφυγες, που έκανε τατουάζ στο χέρι της ένα μήνυμα προς τιμήν αυτού του αγώνα.

Η 29χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει κάνει coming out ως non-binary και χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες «αυτοί / οι» για τον εαυτό της, παρουσίασε σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram το νέο τατουάζ που κοσμεί το χέρι της: οι λέξεις «choose love» (επιλέξτε την αγάπη) σε μια αγκαθωτή γραμματοσειρά.

Η φράση παραπέμπει στην ονομασία τη ομώνυμης μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Choose Love», που συγκεντρώνει χρήματα για την υποστήριξη προσφύγων από χώρες όπως η Ουκρανία, η οποία βρίσκεται σε συνεχή σύγκρουση από τότε που η Ρωσία εξαπέλυσε βίαιη εισβολή στο έδαφός της τον Φεβρουάριο.

«Επιλέξτε την αγάπη – πάντα» έγραψε η Demi Lovato στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

«Μου δίνει έμπνευση το έργο που κάνουν η Choose Love και οι συνεργάτες της για να στηρίξουν τους πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που φεύγουν από την Ουκρανία», συνέχισε.

Η Demi Lovato αποκάλυψε επίσης ότι όσοι κάνουν δωρεές στην οργάνωση Choose Love θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρόνο μαζί της στο στούντιο και να ακούσουν τη νέα μουσική που ετοιμάζει.

«Είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε την υποστήριξη της Demi. Σε ευχαριστούμε που επιλέγεις την αγάπη και που χρησιμοποιείς την πλατφόρμα σου για να σταθείς αλληλέγγυα στους πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο», αναφέρεται σε μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα της Choose Love στο Instagram.

Το νέο τατουάζ της Demi Lovato δεν αποτυπώνει μόνο την υποστήριξή της προς την Ουκρανία, σχεδιάστηκε επίσης από έναν Ουκρανό καλλιτέχνη τατουάζ.

«Σε ευχαριστώ, @gusak_tattoo ήταν μεγάλη τιμή να μάθω για την πατρίδα σου», συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.

«Σε ευχαριστώ πολύ για όλα όσα κάνεις, το εκτιμώ πραγματικά», απάντησε ο tattoo artist, ο ο οποίες έχει έδρα το Λος Άντζελες, σε μία ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram.

Δείτε παρακάτω το νέο τατουάζ της Demi Lovato:

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    US Supreme Court hears Trump immunity case

    The former President argues he can't be indicted for actions while he was in office

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C