Η Cardi B διαπληκτίστηκε με τους θαυμαστές της και διέγραψε Instagram και Twitter

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022 - 3:45 μ.μ.

Η Cardi B διαπληκτίστηκε στο Twitter με τους θαυμαστές της που νόμιζαν ότι επρόκειτο να παρευρεθεί στα φετινά Βραβεία Grammy.

Η Cardi B απενεργοποίησε τους λογαριασμούς της στο Twitter και στο Instagram μετά από μία διαμάχη με τους θαυμαστές της.

Με βάση τα διαγραμμένα πλέον μηνύματα που έγραψε η Cardi B στο Twitter, ορισμένοι θαυμαστές εξέφρασαν την απογοήτευσή τους που δεν παρευρέθηκε στα φετινά Βραβεία Grammy στο Λας Βέγκας, στα οποία ήταν υποψήφια για την Καλύτερη Rap Ερμηνεία για το «Up», ενώ ισχυρίστηκαν ότι τους είχε κάνει να πιστέψουν ότι θα ήταν εκεί.

«Διαγράφω το Twitter μου, αλλά μα τω Θεώ μισώ αυτούς τους ηλίθιους θαυμαστές», έγραψε.

«Έχω τους αργούς ηλίθιους που επιτίθενται στα παιδιά μου επειδή νόμιζαν ότι θα πήγαινα στα Grammy και δεν το έκανα. Πότε στο καλό άφησα να εννοηθεί ότι θα πήγαινα; Απλά είμαι ηλίθια, δεν μπορώ, πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου», συνέχισε.

Ορισμένα από τα μηνύματα των χρηστών του Twitter χλεύαζαν τα παιδιά της, αποκαλώντας τα «αυτιστικά».

«Στοιχηματίζω ότι ο γιος σου δεν θα ήθελε να είσαι στη ζωή του ενώ ταλαιπωρείς τους θαυμαστές σου και δεν κυκλοφορείς ποτέ μουσική», έγραψε ένας από τους followers της.

Η Cardi B απάντησε: «Ελπίζω οι μαμάδες σας να πεθάνουν» και στη συνέχεια διέγραψε το tweet. «Κανένα από τα παιδιά μου δεν είναι αυτιστικό…», πρόσθεσε και κάλεσε τους θαυμαστές της να μην στρέφουν στα παιδιά της τα προβλήματα που έχουν μαζί της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Cardi B απομακρύνεται από το Twitter.

Τον Μάρτιο του 2021, απενεργοποίησε προσωρινά τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα λόγω του εκνευρισμού της για τους θαυμαστές της που απαιτούσαν να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ.

Τον Οκτώβριο του 2020, εγκατέλειψε για λίγο το Twitter όταν οι ακόλουθοί της άρχισαν να της ασκούν κριτική για την προσωπική ζωή της και να παρενοχλούν τον σύζυγό της Offset.

Εκείνη την περίοδο, η Cardi B κατηγόρησε τους θαυμαστές της, πριν διαγράψει τον λογαριασμό της, ότι «προσπαθούν να ελέγξουν τη ζωή της».

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Πού πήγαν τα 11 λεπτά; (Επεισόδιο 25ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    24°C