Η Camila Cabello εντυπωσίασε στον τελικό του Champions League

Η Camila Cabello πρόσθεσε το δικό της latin χρώμα στον τελικό του Champions League στο Παρίσι.

Η Camila Cabello εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στην έναρξη του φετινού τελικού για το UEFA Champions League, το Σάββατο 28 Μαΐου.

Πριν από την αναμέτρηση μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Stade de France» στο Παρίσι, η 25χρονη τραγουδίστρια χάρισε ένα πολύχρωμο θέαμα στους δεκάδες χιλιάδες οπαδούς στις κερκίδες του γηπέδου και στα εκατομμύρια των τηλεθεατών που είχαν συντονιστεί από περισσότερες από 200 χώρες του κόσμου.

Τόσο η εμφάνιση της Camila Cabello όσο και η έναρξη του αγώνα καθυστέρησαν σημαντικά λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο μεταξύ των οπαδών της Λίβερπουλ που προσπάθησαν να εισέλθουν στις κερκίδες χωρίς εισιτήριο και των αστυνομικών δυνάμεων, που έκαναν ρίψη δακρυγόνων προς τους οπαδούς.

Με την εμφάνισή της στον τελικό του UEFA Champions League, η Camila Cabello απέτισε φόρο τιμής στη λατινοαμερικανική καταγωγή της και παρουσίασε ένα εκπληκτικό medley με τα τραγούδια της «Señorita», «Bam» και «Don’t Go Yet».

Η Camila Cabello συνοδευόταν από χορευτές και μουσικούς και πρόσφερε στους θεατές ένα αξέχαστο θέαμα, δίνοντας το έναυσμα για να ξεκινήσει το πάρτι πριν από έναν έντονο αγώνα.

Η Λατίνα pop star ήταν εντυπωσιακή, όπως πάντα, φορώντας ένα ολόλευκο σύνολο, crop top και μπότες μέχρι το γόνατο. Ακόμα φορούσε χρυσά κοσμήματα και είχε τα μαλλιά της σε πλεξούδες, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με έντονο μακιγιάζ ματιών.

Εν τω μεταξύ, οι χορευτές φορούσαν κόκκινα, πορτοκαλί και κίτρινα ρούχα, και έπαιζαν τύμπανα στον αγωνιστικό χώρο, μέσα σε φωτιές και εκρήξεις χρωμάτων.

Κάποια στιγμή, οι χορευτές σχημάτισαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τις λέξεις «Hola» και «Hello», καθώς και τη λέξη «Familia», που είναι ο τίτλος του τρίτου άλμπουμ της Camila.

Η Camila Cabello απέπνεε αυτοπεποίθηση καθώς χόρευε στη σκηνή και έκανε παιχνιδιάρικες κινήσεις προς την κάμερα.

Οι θαυμαστές της, πολλοί από τους οποίους συντονίστηκαν στον αγώνα αποκλειστικά και μόνο για να την παρακολουθήσουν ζωντανά, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους στα κοινωνικά δίκτυα για την εμφάνισή της.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Steven Gerrard αστειεύτηκε ότι ήξερε μόνο δύο από τα τραγούδια της Cabello, αλλά, μετά την εμφάνισή της, ήξερε τέσσερα.

Η Camia Cabello δήλωσε ότι πριν αρχίσει να την κυριεύει ο ενθουσιασμός, είχε άγχος για την εμφάνισή της στον τελικό του Champions League στο Παρίσι.

«Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί, μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να πω, κάτι που αγαπώ στους οπαδούς του ποδοσφαίρου είναι το μέγεθος της χαράς και της έντασης και του πάθους, αυτή η ενέργεια που αισθάνεσαι» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Uefa.

«Πάντα ήθελα να πάω σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν το λέω αυτό μόνο επειδή είμαι εδώ, είναι κάτι που πάντα ήθελα να διαγράψω από τη λίστα των επιθυμιών μου», συνέχισε.

«Ο πατέρας μου είναι Μεξικανός, εγώ είμαι Λατίνα, οπότε το ποδόσφαιρο είναι μεγάλο μέρος της κουλτούρας μας και υποστηρίζω το Μεξικό όποτε παίζει. Έτσι, πάντα ήθελα να πάω σε έναν αγώνα και παρακολουθώ αυτή την τηλεοπτική σειρά που λέγεται Club de Cuervos, η οποία είναι μια μεξικανική τηλεοπτική σειρά για το ποδόσφαιρο», εξήγησε.

Η Camila Cabello ανέφερε ότι σκόπευε να εμφυσήσει στην εμφάνισή της «την ίδια χαρά και το ίδιο πάθος, αλλά και τη μεξικανική/κουβανέζικη κουλτούρα», κάτι που σίγουρα έκανε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Λίβερπουλ με 1-0 στον τελικό του UEFA Champions League για τη σεζόν 2021 – 22 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 14η φορά στην ιστορία της.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Θα είναι για το Ισραήλ ένας πόλεμος που δεν θα τελειώσει ποτέ;

    Ο Σωτήρης Ρούσσους εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ποια είναι η κατάσταση τώρα στη Μέση Ανατολή.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C