Η Camila Cabello είναι ο νέος coach του «The Voice»

Η Camila Cabello θα είναι ένα από τους τέσσερις coaches στον νέο κύκλο του αμερικανικού «The Voice» που θα προβληθεί το φθινόπωρο.

Η Camila Cabello θα είναι ένα από τους τέσσερις coaches στον νέο κύκλο του αμερικανικού «The Voice» που θα προβληθεί το φθινόπωρο.

Η Camila Cabello είναι ο νέος coach της αμερικανικής έκδοσης του «The Voice».

Την Κυριακή, το τηλεοπτικό δίκτυο του NBC ανακοίνωσε την ένταξη της Camila Cabello στον 22ο κύκλο του σόου, που θα προβληθεί το φθινόπωρο, δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονται οι άλλοι τρεις coaches του «The Voice», John Legend, Blake Shelton και Gwen Stefani.

Οι John Legend, Blake Shelton και Gwen Stefani εμφανίζονται ο καθένας ξεχωριστά να τραγουδούν την επιτυχία «Grace Kelly» του 2007 του Mika, με ένα πλάνο ενός άδειου δωματίου από κάτω τους.

Μετά από λίγους στίχους στο ρεφρέν του τραγουδιού, εμφανίζεται η Camila Cabello, η οποία συμμετέχει στο τραγούδι.

«Σας παρουσιάζουμε τους προπονητές του “The Voice”. Το “The Voice” επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο με τους Blake Shelton, John Legend, Gwen Stefani και Camila Cabello», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο επίσημος λογαριασμός του σόου στο Instagram.

Η Camila Cabello αναδημοσίευσε την ανακοίνωση και πρόσθεσε: «Τα λέμε αυτό το φθινόπωρο!».

Η 25χρονη τραγουδίστρια αντικαθιστά ουσιαστικά την Kelly Clarkson, η οποία στέφθηκε νικήτρια την περασμένη σεζόν με το τρίο Girl Named Tom, σημειώνοντας την τέταρτη νίκη της στο σόου.

Η Gwen Stefani αντικαθιστά με την επιστροφή της την Ariana Grande, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως coach την περασμένη σεζόν.

Η πρώην τραγουδίστρια των No Doubt επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στο «The Voice» χρησιμοποιώντας το ίδιο βίντεο, χωρίς την εμφάνιση – έκπληξη της Camila Cabello.

Η Gwen Stefani συμμετείχε για πρώτη φορά στο αμερικανικό «The Voice» ως coach το 2014 στον 7ο κύκλο. Εμφανίστηκε μόνο ως σύμβουλος την επόμενη σεζόν, προτού καθίσει ξανά στην καρέκλα του coach για την 9η σεζόν.

Ήταν σύμβουλος και πάλι στον 10ο κύκλο, δεν συμμετείχε καθόλου στην 11η σεζόν και επέστρεψε ως coach για τη 12η σεζόν. Ακολούθησε μια απουσία τεσσάρων κύκλων, αλλά η Gwen Stefani επέστρεψε ως προπονήτρια για τον 17ο και τον 19ο κύκλο του «The Voice», στον οποίο πήρε τη νίκη.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Θέκλα Πετρίδου, το podcast

    Podcast Ep #54 Ενδοαποκαλύψεις από ψυχοθεραπεία και ψυχοεκπαίδευση. Μελέτη περίπτωσης ανδρός ετών 55

    Podcast Episode #54 Ενδοαποκαλύψεις από ψυχοθεραπ…

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C