Η Britney Spears εξηγεί γιατί έκλεισε το Instagram της: «Πλήγωνε τα συναισθήματά μου»

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 8:25 μ.μ.

«Είμαι ευαίσθητη και ειλικρινά θα προτιμούσα να κάνω ένα διάλειμμα».

Η Britney Spears εξήγησε γιατί διέγραψε προσωρινά τον λογαριασμό της στο Instagram και αναφέρθηκε σε άλλα πρόσφατα περιστατικά που απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Britney Spears απενεργοποίησε χωρίς εξήγηση τον λογαριασμό της στο Instagram, μία κίνηση που έκανε τους θαυμαστές της να ανησυχήσουν τόσο πολύ που επικοινώνησαν με τις αστυνομικές αρχές για να ελέγξουν την κατάστασή της.

Ωστόσο, όπως εξήγησε σε μία σειρά από tweets που έγραψε αυτό το Σαββατοκύριακο, διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram λόγω των σχολίων που δεχόταν στις αναρτήσεις της.

«Έκλεισα το Instagram μου επειδή υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι που έλεγαν ότι έμοιαζα με ηλίθια που χόρευε και ότι φαινόμουν τρελή. Ειλικρινά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, αλλά με ενοχλούσε να βλέπω ανθρώπους να μιλούν ελεύθερα γι’ αυτό στην τηλεόραση… Ναι, με πλήγωσε», ανέφερε.

«Είμαι ευαίσθητη και ειλικρινά θα προτιμούσα να κάνω ένα διάλειμμα και να κάνω τη δίαιτα μου με παγωτό ούτως ή άλλως. Ξέρω ότι κι εγώ νόμιζα ότι ήταν ένα αστείο, αλλά δεν είναι, παραδόξως!», πρόσθεσε.

Μετά την προσωρινή απόσυρση της από το Instagram και την επακόλουθη επίσκεψη της αστυνομίας στο σπίτι της, η Britney Spears επέκρινε τον υπερβάλλοντα ζήλο των θαυμαστών της και δήλωσε ότι «η ιδιωτική ζωή της παραβιάστηκε», μία δήλωση που επανέλαβε και αυτή τη φορά.

«Έχω σοκαριστεί πάρα πολύ που όταν κατέβασα το Instagram μου οι θαυμαστές μου ανησύχησαν και έστειλαν τους αστυνομικούς στο σπίτι μου. Ήταν πραγματικά αναίτιο. Λατρεύω τους θαυμαστές μου, αλλά εκείνοι που το έκαναν αυτό δεν είναι πραγματικοί θαυμαστές και ειλικρινά ένιωσα ότι ήταν ένας τρόπος να με κάνουν να φαίνομαι κακή!», έγραψε.

Η Britney Spears σχολίασε επίσης στο βίντεο στο οποίο φαίνεται να έχει κάποιου είδους αντιπαράθεση σε ένα εστιατόριο του Λος Άντζελες, ένα περιστατικό που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και χαρακτηρίστηκε ως «μανιακό επεισόδιο» από διάφορα δημοσιεύματα.

«Τρία κορίτσια σε ένα εστιατόριο ήρθαν χθες τόσο μεθυσμένα και δυνατά και κάθισαν ακριβώς δίπλα μου με αυτή την αηδιαστική μυρωδιά αλκοόλ και ήρθε κατευθείαν στο πρόσωπό μου… Μου θύμισαν το γάμο μου… Ένιωσα τραυματισμένη…», εξήγησε.

«Αυτή τη φορά είπα σας παρακαλώ φύγετε μακριά μου. Ναι, είναι η Britney Bitch! Ξύπνησα και ύψωσα το ανάστημά μου. Μπορείτε να το πιστέψετε; Ειλικρινά ούτε εγώ μπορούσα. Οπότε με αυτό το σκεπτικό, σας παρακαλώ και πάλι να ξέρετε ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ», συνέχισε.

Η Britney Spears ολοκλήρωσε τα μηνύματά της με μία αισιόδοξη νότα: «Είμαι ζωντανή, καλά, υγιής και έτοιμη να ξεκινήσω μία νέα ημέρα – ένα νέο πρωινό από την αρχή! Στους πραγματικούς θαυμαστές μου, ο Θεός να σας ευλογεί».

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Πάλι Αυτοί

    Ακριβές τσάντες, καμπάκ Λάος και η τράπουλα που ρίχνει τις γυναίκες

    Ταχυδακτυλουργικά, κολυμπήθρες, λίστες αναμονής για μια μπανάνα, το καμπάκ του ΛΑΟΣ, τα ΦΕΚ και τα ΦΕΚ ΙΤ της τηλεόρασης

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C