Η Britney Spears είναι «πιο ευτυχισμένη από ποτέ» παρά την αποβολή

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 9:11 μ.μ.

«Το μυαλό μου είναι πιο ελαφρύ και γελάω και χαμογελάω ειλικρινά».

Η Britney Spears ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξη που έχει λάβει τους τελευταίους μήνες και υποστήριξε ότι «δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένη στη ζωή της».

Η 40χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχασε το μωρό που περίμενε, αλλά εκτός από αυτή την τραγωδία, τόνισε ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και «ελαφρύτερα» από τότε που η κηδεμονία της τερματίστηκε επιτέλους τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από 13 χρόνια.

Διευκρινίζοντας ότι θέλει να σταματήσει να μιλάει για την «τραυματική» εμπειρία της κηδεμονίας της, η Britney Spear έγραψε στο Instagram: «Πιστεύω ότι θα διασκέδαζα τους ανθρώπους που με πλήγωσαν. Πιστεύω ότι θα τους άρεσε κρυφά η ντροπή που θα ένιωθα αν αναφερόμουν στα πάντα. Δεν θα μπορούσαν πλέον να με εκμεταλλεύονται και να με ταπεινώνουν».

«Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη στη ζωή μου τους τελευταίους μήνες από τότε που τελείωσε (η κηδεμονία), εκτός από την αποβολή μου», συνέχισε.

«Το μυαλό μου είναι πιο ελαφρύ και γελάω και χαμογελάω ειλικρινά τώρα και το βλέμμα μου είναι πεινασμένο για περισσότερα κάθε μέρα», τόνισε.

Η Britney Spears μπορεί να μην θέλει να μιλάει για την κηδεμονία της, αλλά καταγράφει τις εμπειρίες της στην αυτοβιογραφία της, την οποία ετοιμάζει αυτή την περίοδο.

«Κανείς δεν θα έπρεπε να περάσει αυτό που πέρασα εγώ. Έχω βάλει σκοπό να αποτυπώσω την εμπειρία μου σε ένα βιβλίο. Γράφω. Είναι όλα γραμμένα σε σελίδες που οι άνθρωποι θα κρατήσουν με τα ίδια τους τα χέρια και ελπίζω ότι θα μπορέσουν να κατανοήσουν καλύτερα», ανέφερε.

Η τραγουδίστρια της pop αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις εμπειρίες της για να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές της ότι δεν είναι μόνοι τους.

«Πίστεψέ με ξέρω ότι αν περνάτε κάτι και αισθάνεστε τόσο μακριά από τα πάντα, είναι δύσκολο να καθησυχάσετε το μυαλό σας και να πείτε “δεν είσαι μόνος”. Είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις, αλλά πρέπει να το μοιραστώ μέσα από όλα αυτά», έγραψε.

«Το υποσυνείδητό μου ήξερε ότι όλα θα πάνε καλά. Η ψυχή μέσα μου που μου έλεγε να συνεχίσω να προχωράω μπροστά ήταν το μόνο που είχα. Αυτό με κράτησε», πρόσθεσε.

Η Britney Spears έκλεισε τη μακροσκελή ανάρτησή της με ένα ευχαριστώ προς τους θαυμαστές της για την υποστήριξη που της έδειξαν κατά τη διάρκεια της δικαστικής μάχης για την άρση της κηδεμονίας της, σημειώνοντας ότι είχαν καταλάβει από την αρχή όσα διαδραματίζονταν στα παρασκήνια.

«Οι καρδιές τους ήξεραν και δεν υπάρχει ούτε μία ημέρα που να μην το γνωρίζω αυτό και είμαι τόσο ευγνώμων που έχω τους θαυμαστές μου», σημείωσε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Wed

    24°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C