Η Britney Spears αρνείται να πληρώσει τα νομικά έξοδα της μητέρας της

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 - 6:17 μ.μ.

Οι δικηγόροι της Britney Spears σημείωσαν ότι η τραγουδίστρια έχει ήδη προσφέρει «γενναιόδωρα» στη μητέρα της ένα σπίτι και 1,7 εκατομμύρια δολάρια σε έξοδα.

Οι δικηγόροι της Britney Spears αντιδρούν στην απαίτηση της μητέρα της τραγουδίστριας, Lynne Spears, να πληρώσει η pop star τα 660.000 δολάρια που κατέλαβε για τα νομικά έξοδά κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης για την κηδεμονία της κόρης της.

Ο Mathew Rosengart, δικηγόρος της Britney Spears, υποστηρίζει ότι η τραγουδίστρια δεν πρέπει να πληρώσει τα νομικά έξοδα ύψους 663.202 δολαρίων της Lynne, επειδή «πρώτον, και κυρίως, δεν υπάρχει καμία νομική βάση που να δικαιολογεί την αίτηση».

Η Lynne Spears κατέθεσε το αίτηση αποζημίωσης τον Νοέμβριο, υπονοώντας ότι οι δικηγόροι της βοήθησαν στη διαδικασία απελευθέρωσης της Britney από την κηδεμονία που είχε επιβάλει ο πατέρας της, Jamie Spears.

«Η αίτηση δεν επικαλείται καμία απολύτως βάση για να υποστηρίξει το συμπέρασμα ότι η περιουσία ενός κηδεμονευόμενου (ή, στην προκειμένη περίπτωση, η περιουσία ενός πρώην κηδεμονευόμενου) μπορεί να θεωρηθεί οικονομικά υπεύθυνη για τις δικηγορικές αμοιβές ενός τρίτου μέρους όπως εδώ», έγραψε ο Mathew Rosengart σε απάντησή του.

«Ενώ η (Lynne) είχε το δικαίωμα να προσλάβει και να πληρώσει για τον δικό της δικηγόρο, από τα δικά της κεφάλαια, αυτό είναι, στην πραγματικότητα, ένα ζήτημα μεταξύ της Lynne Spears και των δικηγόρων της και δεν υπάρχει καμία νομική βάση για να τοποθετηθεί η Britney Spears στη μέση αυτού», συνέχισε.

Στην απάντηση των δικηγόρων της τραγουδίστριας υποστηρίζεται ότι η Lynne Spears ζει ήδη δωρεάν για περισσότερο από μια δεκαετία σε ένα «μεγάλο, ακριβό σπίτι» που ανήκει στην Britney και ότι η κόρη της έχει ήδη πληρώσει περίπου 1,7 εκατομμύρια δολάρια σε δαπάνες για τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, για τη συντήρηση και για την ασφάλισης για το ακίνητο αυτό.

«Τα εν λόγω τέλη και έξοδα δεν μπορούν να επιβληθούν στην Britney Spears, η οποία έχει ήδη πληρώσει πολλά εκατομμύρια για τον διορισμένο από το δικαστήριο δικηγόρο (…) και άλλους, ενώ παράλληλα παρείχε πολύ γενναιόδωρα ένα όμορφο σπίτι στη μητέρα της και πλήρωσε όλα τα σχετικά έξοδα», σημείωσε ο Mathew Rosengart.

Στις αρχές Νοεμβρίου, μια εβδομάδα πριν η Britney Spears απαλλαγεί επίσημα από την κηδεμονία της, η μητέρα της κατέθεσε αίτηση στο δικαστήριο ζητώντας 663.000 δολάρια από την τραγουδίστρια για να καλύψει τα νομικά έξοδα που είχε καταβάλει σε δύο δικηγορικά γραφεία.

Η Lynne Spears ισχυρίστηκε ότι η ίδια και οι δικηγόροι της ήταν η κινητήριος δύναμη για τον απελευθέρωση της Britney από τη στιγμή που ανακάλυψαν τα προβλήματα με την κηδεμονία το 2019.

«Όταν οι δικηγόροι της Lynne αμφισβήτησαν την επάρκεια των ικανοτήτων του Jamie και εντόπισαν την έλλειψη ελέγχων και ισορροπιών, άρχισαν οι πραγματικές συζητήσεις για τον περιορισμό της συμμετοχής του Jamie στην κηδεμονία», έγραψαν τότε οι δικηγόροι της.

«Η Lynne και οι δικηγόροι της υποστηρίζουν ότι συνέβαλαν και πέτυχαν την αποστολή της Lynne να σπάσει τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν από την κηδεμονία», σημείωσαν.

Αλλά μερικές ώρες αργότερα, η Britney Spears επιτέθηκε στη μητέρα της μέσω του Instagram υποστηρίζοντας ότι η Lynne ήταν εκείνη που «έδωσε την ιδέα» της κηδεμονίας στον πατέρα της.

«Ο πατέρας μου μπορεί να ξεκίνησε την κηδεμονία πριν από 13 χρόνια, αλλά αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι η μητέρα μου είναι αυτή που του έδωσε την ιδέα», έγραψε.

Για το αίτημα της Lynne είχε προγραμματιστεί ακρόαση ενώπιον του δικαστηρίου την Τετάρτη, η οποία αρχικά ξεκίνησε αλλά γρήγορα αναβλήθηκε καθώς η δικαστής είπε ότι δεν είχε χρόνο να εξετάσει προσεκτικά τις αιτήσεις. Η νέα ακρόαση προγραμματίστηκε για τον Ιούλιο.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    103: Creepy Gym Teacher Grooms Teenage Student... Before Trying to KILL HER - Sam Shelton

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C