Η Britney Spears ήταν «πολύ λυπημένη» μετά τον χωρισμό με τον Justin Timberlake λέει η Jamie Lynn Spears

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 - 6:04 μ.μ.

«Ήμουν τόσο λυπημένη επειδή η αδελφή μου ήταν τόσο λυπημένη».

Η Jamie Lynn Spears μιλάει για τη σχέση της αδελφής της Britney Spears με τον Justin Timberlake.

Η 30χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια εμφανίζεται σε ένα επεισόδιο δύο τμημάτων στο podcast «Call Her Daddy», όπου σχολιάζει τον πολύκροτο χωρισμό της αδελφής της με το μέλος του boy band *NSYNC.

«Νομίζω ότι όλοι πίστευαν ότι θα κρατούσε για πάντα», δηλώνει η Jamie Lynn στη συνέντευξη.

«Ήμουν τόσο λυπημένη, πρώτα απ’ όλα επειδή η αδελφή μου ήταν τόσο λυπημένη, αλλά και αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδα ότι ίσως δεν ήξερα τα πάντα για τη σχέση τους. Ίσως με προστάτευαν και προφανώς γιατί να μου μιλούσαν για οτιδήποτε;», προσθέτει.

Η Britney Spears και ο Justin Timberlake είχαν σχέση από το 1998 έως το 2002, στα χρόνια της εφηβείας τους. Λίγο μετά τον χωρισμό τους, ο Timberlake κυκλοφόρησε το τραγούδι «Cry Me A River», για το οποίο διατυπώθηκε η ευρέως διαδεδομένη θεωρία ότι αφορούσε τον χωρισμό τους.

Στο μουσικό βίντεο εμφανιζόταν απέναντι από τον τραγουδιστή μια ξανθιά γυναίκα, ενώ οι στίχοι του τραγουδιού υπονοούσαν ότι τον απάτησε μια πρώην σύντροφός του.

«Σκέφτηκα πόσο σπαρακτικό πρέπει να ήταν για την αδελφή μου όταν κυκλοφόρησε το “Cry Me A River”», λέει η Jamie Lynn Spears. «Μην με παρεξηγήσετε, αλλά, είναι ένας τρόπος για να ξεκινήσεις τη σόλο καριέρα σου, σωστά; Είναι ένας τρόπος για να το κάνεις, αλλά ένιωσα πραγματικά στεναχωρημένη», συνεχίζει.

«Και η αδελφή μου, έγραψε αυτό το τραγούδι, το “Everytime” και είναι εξαιρετικά ευφυής με οτιδήποτε δημιουργικό και έπαιξε αυτό το τραγούδι στο πιάνο και το έγραψε και ακόμα με κάνει να κλαίω, γιατί σκέφτομαι πόσο πληγωμένη ήταν, γιατί αυτό ήταν το τραγούδι της και εκείνο ήταν το δικό του τραγούδι», ανέφερε.

Ο Justin Timberlake ζήτησε τελικά συγγνώμη για την συμπεριφορά του απέναντι στην Britney Spears όταν το ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears» του 2021 έφερε τη σχέση τους ξανά στο φως της δημοσιότητας.

Όσον αφορά τη σχέση της ίδιας της Jamie Lynn με την Britney, οι δυο αδελφές έχουν διαφωνήσει δημοσίως τις τελευταίες ημέρες για τη στάση της Jamie Lynn κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας της Britney και για το νέο βιβλίο της με τίτλο «Things I Should Have Said».

Σε μία πρόγευση από το δεύτερο μέρος της συνέντευξης, που αναρτήθηκε στο Twitter από το «Call Her Daddy», αποκαλύπτεται ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα ένα γραπτό μήνυμα που έστειλε η Britney Spears στην Jamie Lynn.

«Έχεις ένα μήνυμα από την αδελφή σου που καθαρίζει το όνομά σου. Μπορείς να βγάλεις το τηλέφωνό σου και να διαβάσεις αυτό το πρόσφατο μήνυμα από την Britney;», λέει χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα Alex Cooper.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C