Η Britney Spears έστειλε εξώδικο στην αδελφή της Jamie Lynn

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 9:20 μ.μ.

«Η Britney θα αναγκαστεί να εξετάσει και να λάβει όλα τα κατάλληλα νομικά μέτρα».

Η Britney Spears έστειλε εξώδικο προς την αδελφή της, Jamie Lynn Spears, σχετικά με το νέο βιβλίο της «Things I Should Have Said».

Οι φήμες για ρήξη στις σχέσεις τους ξεκίνησαν πέρυσι και επιβεβαιώθηκαν από την Jamie Lynn κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που έδωσε την περασμένη εβδομάδα, με την εμφάνισή της να αποτελεί το έναυσμα για μία δημόσια αντιπαράθεση των δύο αδελφών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τώρα, ο δικηγόρος της Britney Spears, Mathew Rosengart, επιχειρεί να αποκλιμακώσει την ένταση στέλνοντας εξώδικο στην Jamie Lynn Spears για να της ζητήσει να σταματήσει να αναφέρεται με «υποτιμητικό τρόπο» στην Britney κατά τη διάρκεια της προώθησης του βιβλίου της.

«Αγαπητή κυρία Spears: Όπως γνωρίζετε, εκπροσωπώ την αδελφή σας Britney Spears και σας γράφω κατόπιν αιτήματός της σχετικά με το προαναφερθέν θέμα», αναφέρεται στο εξώδικο, το οποίο περιήλθε στην κατοχή του Page Six.

«Σας γράφουμε με κάποιο δισταγμό, επειδή το τελευταίο πράγμα που θέλει η Britney είναι να τραβήξουν περισσότερη προσοχή το άκαιρο βιβλίο σας και οι παραπλανητικοί ή εξωφρενικοί ισχυρισμοί του για εκείνη», συνεχίζει ο δικηγόρος.

«Αν και η Britney δεν έχει διαβάσει και δεν σκοπεύει να διαβάσει το βιβλίο σας, η ίδια και εκατομμύρια θαυμαστές της σοκαρίστηκαν όταν είδαν τον τρόπο με τον οποίο την εκμεταλλευτήκατε για χρηματικό κέρδος. Δεν θα το ανεχτεί, ούτε θα έπρεπε να το ανεχτεί», επισημαίνεται.

Στο εξώδικο γίνεται επίσης αναφορά στη δικαστική κηδεμονία της Britney Spears, η οποία διήρκησε 13 χρόνια και τερματίστηκε τον προηγούμενο Νοέμβριο, και σημειώνεται ότι αρχικά επιβληθεί από τον πατέρα τους, Jamie Spears.

«Εσείς από όλους τους ανθρώπους γνωρίζετε την κακοποίηση και τα αδικήματα που έπρεπε να υποστεί η Britney κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας, αφού αρχικά μεγάλωσε με έναν “καταστροφικό”, αλκοολικό πατέρα», αναφέρει το εξώδικο, παραθέτοντας αποσπάσματα από το βιβλίο της Jamie Lynn.

«Στην πραγματικότητα, το ίδιο σας το βιβλίο φέρεται να αναφέρει ότι ο πατέρας σας “πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου σε αυτόν τον κύκλο καταστροφικής συμπεριφοράς”», σημειώνεται.

Ο δικηγόρος τόνισε ακόμη ότι η Britney Spears «δεν θα εκφοβίζεται πλέον από τον πατέρα της ή από οποιονδήποτε άλλον» αφότου υπέμεινε την κηδεμονία, η οποία «της στέρησε τα πολιτικά δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες της». Επίσης κατηγόρησε την Jamie Lynn ότι «εξέφρασε ψευδή ή φανταστικά παράπονα» για να κερδίσει δημοσιότητα το βιβλίο της.

«Πρόσφατα φέρεται να δηλώσατε ότι το βιβλίο “δεν αφορά εκείνη”. Πιστεύει τα λόγια σας και, ως εκ τούτου, απαιτούμε να σταματήσετε και να μην αναφέρεστε υποτιμητικά στην Britney κατά τη διάρκεια της προώθησής του. Αν δεν το κάνετε ή αν τη δυσφημήσετε, η Britney θα αναγκαστεί να εξετάσει και να λάβει όλα τα κατάλληλα νομικά μέτρα», καταλήγει το εξώδικο.

Το βιβλίο «Things I Should Have Said» της Jamie Lynn Spears περιγράφει λεπτομερώς τις ιστορίες της ζωής της, μεταξύ των οποίων το παρ’ ολίγον θανατηφόρο ατύχημα της μικρής κόρης της το 2017, τη σχέση της με την Britney και τον ρόλο που έπαιξε στην αμφιλεγόμενη κηδεμονία της τραγουδίστριας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «Good Morning America» την προηγούμενη εβδομάδα, η Jamie Lynn ισχυρίστηκε ότι είναι «η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια της αδελφής της» και δήλωσε ότι «ανέλαβε δράση για να βοηθήσει» να τερματιστεί η κηδεμονία της.

Ωστόσο, φέρεται να περιγράφει επίσης στο βιβλίο της τη συμπεριφορά της Britney Spears ως «ασταθή», «παρανοϊκή» και «εκτός ελέγχου».

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Wed

    24°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C