Η Billie Eilish θα θυμάται «για το υπόλοιπο της ζωής της» τη συνάντηση με τον Damon Albarn στη σκηνή του «Coachella»

Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 - 5:25 μ.μ.

Ο Damon Albarn και η Hayley Williams ήταν καλεσμένοι της Billie Eilish στις δύο εμφανίσεις της ως επικεφαλής στο φετινό «Coachella».

Η Billie Eilish θα θυμάται «για το υπόλοιπο της ζωής της» τη συνάντησή της με τον Damon Albarn στη σκηνή του «Coachella».

Η αστέρας της pop υποδέχτηκε στη σκηνή τον frontman των Blur και των Gorillaz κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της ως επικεφαλής στο πρώτο τριήμερο του «Coachella», το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου και τραγούδησαν μαζί το δικό της τραγούδι «Getting Older» πριν χαρίσουν στους θαυμαστές τους μια εκτέλεση της επιτυχίας «Feel Good Inc» των Gorillaz.

Η Billie Eilish αναφέρθηκε στη μαγική στιγμή σε μία δημοσίευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα σκέφτομαι αυτές τις στιγμές για το υπόλοιπο της ζωής μου. Κανείς δεν θα μάθει ποτέ το μέγεθος της αγάπης που έχω για τον Damon και όλα όσα είναι και έχει κάνει για τη μουσική και την τέχνη», σημείωσε σε ανάρτησή της στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες από τη συνύπαρξή τους στη σκηνή.

«Πολύ λίγα πράγματα με έχουν επηρεάσει ποτέ με τον τρόπο που με έχει επηρεάσει αυτός», έγραψε για τον Damon Albarn. «Ω Χριστέ μου, ήταν τόσο τρελό για εμένα», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο δεύτερο τριήμερο του «Coachella», το Σάββατο 23 Απριλίου, η Billie Eilish υποδέχτηκε στη σκηνή τη Hayley Williams και ερμήνευσε μαζί της το «Misery Business» των Paramore, πριν συναντηθούν ξανά στο κλείσιμο της συναυλίας για να τραγουδήσουν μαζί το «Happier Than Ever».

Η επιλογή του «Misery Business» μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη για το κοινό, ειδικά για τους θαυμαστές των Paramore, καθώς η Hayley Williams είχε ανακοινώσει στο παρελθόν ότι το συγκρότημά της δεν θα τραγουδούσε πλέον το τραγούδι, εξηγώντας ότι ορισμένοι από τους στίχους τους δεν φαίνονται πλέον κατάλληλοι.

Η Hayley William εξήγησε σε μια συναυλία των Paramore το 2018: «Αυτή είναι μια επιλογή που κάναμε επειδή νιώθουμε ότι πρέπει. Νιώθουμε ότι ήρθε η ώρα να απομακρυνθούμε από αυτό (το τραγούδι) για λίγο.

Η Billie Eilish περιέγραψε τη Hayley Williams ως το «αγαπημένο της κορίτσι» σε μία δεύτερη ανάρτησή της στο Instagram και συνόψισε την εμπειρία του «Coachella» γράφοντας: «Η καρδιά μου είναι γεμάτη».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Billie Eilish έγινε σε ηλικία 20 ετών ο νεότερος επικεφαλής στην ιστορία του «Coachella».

Αυτή ήταν η δεύτερη εμφάνισή της στο φημισμένο μουσικό φεστιβάλ της Καλιφόρνιας. Η Billie Eilish έκανε το ντεμπούτο της στο «Coachella» το 2019, την τελευταία που πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ, πριν ακυρωθεί για δύο συνεχόμενες χρονιές λόγω της πανδημίας.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Πού πήγαν τα 11 λεπτά; (Επεισόδιο 25ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C