Η Billie Eilish αισθάνθηκε «ευάλωτη» όταν τραγούδησε για την κακομεταχείριση στο «Your Power»

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 4:53 μ.μ.

Το «Your Power» αναφερόταν στην εμπειρία της Billie Eilish με την κακομεταχείριση.

Η Billie Eilish αισθάνθηκε «πραγματικά ευάλωτη» όταν τραγούδησε στο τελευταίο άλμπουμ της για την καταχρηστική συμπεριφορά που είχε συναντήσει στη ζωή της.

Η 20χρονη τραγουδίστρια θεώρησε ότι η δημιουργία του άλμπουμ «Happier Than Ever» κατά τη διάρκεια του lockdown ήταν μια «καθαρτική» εμπειρία, αλλά ήταν επιφυλακτική ως προς το ενδεχόμενο να ακούσει ο κόσμος τα τραγούδια επειδή ήταν πολύ προσωπικά.

«Νιώθεις πραγματικά ευάλωτος όταν βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε στο περιοδικό των «The Sunday Times»

«Εδώ είναι όλα αυτά τα μυστικά μου και εδώ είναι όλες αυτές οι ανασφάλειες που έχω και εδώ είναι όλα τα πράγματα που κρατάω για τον εαυτό μου», συνέχισε.

«Υπάρχει ένας στίχος στο “Your Power” που αναφέρεται στην εμπειρία μου (με την κακομεταχείριση) και αυτό είναι ό,τι πιο συγκεκριμένο μπορώ να πω. Το υπόλοιπο τραγούδι αφορά τόσα άλλα πράγματα που έχω δει, από όλες αυτές τις διαφορετικές οπτικές γωνίες», εξήγησε.

Αν και δεν προχώρησε σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, η Billie Billie – η οποία έχει μιλήσει για την κακομεταχείριση που είχε αντιμετωπίσει ως ανήλικη στο παρελθόν – παραδέχτηκε ότι έχει αλλάξει από όσα έχει περάσει.

«Σε αλλάζει. Σε κάνει να νιώθεις την ευθύνη και τη λύπη και την αμηχανία. Αισθάνεσαι ένοχη. Νιώθεις ότι φταις εσύ και ότι φταις εσύ και ότι εσύ το ξεκίνησες και αυτό και εκείνο», ανέφερε.

«Και λες περίμενε, δεν το έκανα, όμως, γιατί ήμουν απλά ένα παιδί. Κατηγορούμε τους εαυτούς μας και συνήθως και οι άνθρωποι που σε κακομεταχειρίζονται σε κατηγορούν επίσης, ενώ δεν έχει καμία σχέση με εσένα», συνέχισε.

«Ειδικά όταν είσαι νέος και ο εγκέφαλός σου δεν έχει αναπτυχθεί και δεν ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος», παρατήρησε.

Η Billie Eilish τόνισε επίσης ότι οι άνθρωποι με «κακές προθέσεις» μπορεί να φαίνονται «γοητευτικοί» εξωτερικά και θα εκμεταλλευτούν την καλή φήμη τους.

«Το χειρότερο είναι ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν έχει σημασία πόσο προσεκτικοί είναι οι γονείς σου, δεν έχει σημασία πόσο έξυπνος είσαι, δεν έχει σημασία η κρίση σου, μπορεί απλά να σου συμβεί και δεν το ελέγχεις. Είναι τρελό», σημείωσε.

«Και πολλές φορές οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις κακές προθέσεις φαίνονται πολύ γοητευτικοί εξωτερικά, μπορεί να είναι γοητευτικοί στην οικογένειά σου, μπορεί να κάνουν πολύ καλή εντύπωση στους φίλους σου. Και το εκμεταλλεύονται αυτό», τόνισε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Kenya's defence chief killed in helicopter crash

    Nine other senior military officials died along with General Francis Ogolla

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C