Η AURORA εξυμνεί τη γυναικεία θεϊκή φύση με το single «The Woman I Am»

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 4:41 μ.μ.

«Δεν υπάρχεις για την ευχαρίστηση των άλλων, υπάρχεις για τον εαυτό σου», είναι το μήνυμα που στέλνει η AURORA σε κάθε γυναίκα.

Η AURORA κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο λαμπερό και εκστατικό single «The Woman I Am».

Το «The Woman I Am», το οποίο εξερευνά θέματα που αφορούν την αυτοπεποίθηση και την υπερηφάνεια, είναι το πρώτο κομμάτι από την ξεχωριστή deluxe έκδοση του άλμπουμ «The Gods We Can Touch» της AUROA, που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Η Νορβηγίδα τραγουδίστρια δήλωσε ότι το «The Woman I Am» είναι «μία ωδή στη γυναικεία θεϊκή φύση».

«Δεν είναι πάντα εύκολο ως γυναίκα να βρεις τη θέση σου σε αυτόν τον κόσμο που είναι φτιαγμένος για άντρες. Να βρεις τον εαυτό σου. Να μάθεις ότι είσαι μία πηγή ζωής, δύναμης, τέχνης, σκέψης και αγάπης. Όχι μόνο ένα αντικείμενο», εξήγησε.

«Δεν υπάρχεις για την ευχαρίστηση των άλλων, υπάρχεις για τον εαυτό σου. Ακόμα και πέρα από το σώμα σου, την ομορφιά σου, τη νοημοσύνη σου και τα επιτεύγματά σου, υπάρχει μία γυναίκα που είναι άξια αυτού του κόσμου- πίστεψε σε αυτήν. Και μάθε την αξία της με κάθε ανάσα σου», συνέχισε.

«Και τότε ίσως μία μέρα ο κόσμος να είναι σε αρμονία. Και σε ισορροπία. Αλλά μόνο στην αγκαλιά της ισότητας», τόνισε η AURORA.

Το «The Woman I Am» (Decca Records / Universal Music) έρχεται μετά από την – κατά το μεγαλύτερο μέρος της sold-out – περιοδεία της AURORA στο Ηνωμένο Βασίλειο που έκανε στάσεις σε πόλεις όπως το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ, το Λιντς, το Μπρίστολ και ολοκληρώθηκε στο «O2 Brixton Academy» του Λονδίνου.

Τον Ιανουάριο, η AURORA ανέβηκε για πρώτη φορά στο Top 10 στο Ηνωμένο Βασίλειο με το άλμπουμ της «The Gods We Can Touch», το οποίο έφτασε στο Νο. 8 του τοπικού chart.

Το «The Gods We Can Touch», μία δισκογραφική δουλειά εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, χαρακτηρίστηκε ως «ευφορικό» και «ουράνιο» (NME) και ήταν το τρίτο νέο άλμπουμ με τα περισσότερα streams στον κόσμο στο Spotify το Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του.

Η Aurora Aksnes μεγάλωσε στην άγρια φύση και στα βουνά κοντά στο Μπέργκεν της Νορβηγίας και ένιωσε για πρώτη φορά την ώθηση να δημιουργήσει όταν ήταν 6 ετών.

Όταν ήταν 12 ετών, έγραψε το «Runaway». Το τραγούδι κυκλοφόρησε επίσημα και λίγα χρόνια αργότερα, η 12χρονη Billie Eilish χάρη στο «Runaway» θέλησε να γίνει και η ίδια καλλιτέχνιδα. Το «Runaway» εμφανίστηκε πρόσφατα στο Top 40 του Singles Chart στο Ηνωμένο Βασίλειο και επίσης ανέβηκε στο Top 20 του παγκόσμιου chart του Spotify.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Tue

    23°C

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    25°C