Η Adele μίλησε μέσω FaceTime με θαυμαστές για να ζητήσει συγγνώμη για την αναβολή των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 12:49 μ.μ.

Οι εμφανίσεις της Adele στο Λας Βέγκας επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 21 Ιανουαρίου.

Η Adele μίλησε μέσω FaceTime με ορισμένους από τους απογοητευμένους θαυμαστές της που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε την αναβολή των εμφανίσεών της στο «The Colosseum at Caesars Palace» του Λας Βέγκας λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξή τους την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, αναφέροντας ότι ένας μεγάλος αριθμός μελών της ομάδας της βρέθηκε θετικός στο COVID-19.

«Όλες οι ημερομηνίες θα προγραμματιστούν σε νέες ημερομηνίες, περισσότερες πληροφορίες έρχονται σύντομα», υποσχέθηκε.

Η Adele επικοινώνησε μέσω FaceTime με πολλούς θαυμαστές που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας και είχαν καταφτάσει στην πόλη και ζήτησε δακρυσμένη συγγνώμη, ενώ πρόσφερε δωρεάν προϊόντα από τη συλλογή της, εισιτήρια για ποτά (ανακαλώντας όταν συνειδητοποίησε ότι κάποιοι θαυμαστές ήταν ανήλικοι) και ακόμη και μια δωρεάν συνάντηση με τους θαυμαστές της όποτε και αν πραγματοποιηθούν οι εμφανίσεις της.

Το βράδυ της Παρασκευής, δόθηκε σε κάποιους απογοητευμένους κατόχους εισιτηρίων που βρίσκονταν στο χώρο του καζίνο ένα κινητό τηλέφωνο για να συνομιλήσουν μέσω FaceTime με την Adele ατομικά ή σε ομάδες.

Ένας χρήστης του Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στις ιστορίες του λογαριασμού στο Instagram, στο οποίο «συγχωρεί» την Adele για την αναβολή των εμφανίσεών της λόγω της «ψυχοθεραπείας» που τον βοήθησε να κάνει τους τελευταίους μήνες με το άλμπουμ της «30». «Πραγματικά δεν με πειράζει να επιστρέψω από το Μεξικό», της είπε.

«Είμαι ευγνώμων που ήσουν τόσο ευγενική μαζί μου. Το εκτιμώ πραγματικά αυτό», απάντησε η τραγουδίστρια. «Αυτός είναι ο μάνατζέρ μου ακριβώς δίπλα σου… Όταν επιστρέψεις, όποτε κι αν γίνει αυτό, θα κάνουμε μια δωρεάν συνάντηση», συνέχιζε.

Μια άλλη ομάδα θαυμαστών είπε στην Adele καθώς έκλαιγε ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα», ενώ ένα ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη της έδωσε και μια συμβουλή να περιμένει μέχρι να είναι έτοιμη και να μην υποκύψει στον αρνητισμό.

Οι θαυμαστές που επέδειξαν στην μπουτίκ της Adele που βρίσκεται κοντά στο «The Colosseum at Caesars Palace» το εισιτήριό τους για οποιαδήποτε από τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας στο Λας Βέγκας έλαβαν επίσης μια τσάντα που περιείχε ένα μπλουζάκι της Adele, μαγνητάκια και ένα μπρελόκ, σύμφωνα το USA Today.

Στον εσωτερικό χώρο της μπουτίκ, οι επισκέπτες αντίκρισαν σε έναν καθρέπτη ένα μακροσκελές σημείωμα που είχε γράψει η ίδια η Adele, αναφέροντας μεταξύ άλλων: Είμαι τόσο στεναχωρημένη που δεν θα είμαι μαζί σας απόψε».

Η Adele ευχαρίστησε επίσης τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους με ένα μήνυμα στο Twitter. «Έχω τους καλύτερους θαυμαστές στον κόσμο! Η ευγένεια και η αγάπη σας απόψε είναι συγκλονιστικές! Σας ευχαριστώ», έγραψε η τραγουδίστρια.

Ενώ πολλοί θαυμαστές έστειλαν στην Adele μηνύματα υποστήριξης και εμψύχωσης, άλλοι εξέφρασαν θυμό και απογοήτευση για την ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής. Πολλοί θαυμαστές βρίσκονταν ήδη στο Λας Βέγκας και προετοιμάζονταν για την πρεμιέρα των εμφανίσεών της όταν πληροφορήθηκαν την είδηση της αναβολής.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Ποιες είναι οι τρεις πληγές του ΕΣΥ

    Ο Πέτρος Κωσταντινίδης, δημοσιογράφος στις εφημερίδες το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ, αναλύει την κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας τονίζοντας τα βασικά προβλήματα και τους στόχους της κυβέρνησης.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C