Η Adele ακύρωσε την εμφάνισή της στα BRIT Awards 2022

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 - 2:17 μ.μ.

H Adele φέρεται να ακύρωσε την εμφάνισή της στα BRIT Awards 2022 υπό το φόβο αντιδράσεων μετά την αναβολή των παραστάσεών της στο Λας Βέγκας.

Η Adele ακύρωσε τη ζωντανή εμφάνισή της στα επερχόμενα BRIT Awards 2022.

Η 33χρονη τραγουδίστρια, η οποία ανέβαλε επ’ αόριστον τις παραστάσεις της στο Λας Βέγκας νωρίτερα αυτό το μήνα, σχεδίαζε να ανέβει στη σκηνή των μουσικών βραβείων στο «O2 Arena» του Λονδίνου στις 8 Φεβρουαρίου, αλλά άφησε τους διοργανωτές με έναν «τεράστιο πονοκέφαλο» όταν τους ενημέρωσε ότι δεν θα παρευρεθεί στην τελετή απονομής, αν και είναι ακόμα πιθανό να τραγουδήσει για τους θαυμαστές της μέσω σύνδεσης με βίντεο.

Μία πηγή δήλωσε στην εφημερίδα «The Sun on Sunday»: «Είχε επιβεβαιωθεί ότι η Adele θα εμφανιζόταν στη βραδιά, αλλά τώρα αποσύρθηκε, γεγονός που αποτέλεσε τεράστιο πλήγμα για τους διοργανωτές»

«Συζητούν με την ομάδα της για να δουν αν μπορεί να εμφανιστεί μέσω σύνδεσης βίντεο. Είναι ένας τεράστιος πονοκέφαλος, αλλά θέλουν να συμμετάσχει με οποιονδήποτε τρόπο θα συμφωνήσει», πρόσθεσε.

Η Adele είναι επίσης υποψήφια για τέσσερα βραβεία στα BRIT Awards 2022, μεταξύ των οποίων για το βραβείο του Καλλιτέχνη της Χρονιάς. Η παραγωγή θα πρέπει να αναζητήσει κάποιον που θα παραλάβει τα βραβεία που θα κερδίσει εκ μέρους της.

«Πρέπει επίσης τώρα να βρουν κάποιον να παραλάβει τα βραβεία της – αν κερδίσει. Και αρκετά μεγάλα ονόματα έχουν ήδη αρνηθεί», πρόσθεσε η πηγή.

«Τα ονόματα που έχουν ήδη αναφερθεί περιλαμβάνουν τον Sam Smith, ακόμη και τον Ed Sheeran και την Dua Lipa – οι οποίοι και οι δύο διεκδικούν τα ίδια βραβεία με την Adele – αλλά φαίνεται απίθανο να δεχθούν. Έχουν προσεγγίσει επίσης τον Stormzy, με την ελπίδα ότι μπορούν να τον πείσουν», αποκάλυψε.

Εικάζεται ότι η Adele αποσύρθηκε από τα BRIT Awards 2022 επειδή η ομάδα της ανησυχούσε για το ενδεχόμενο αντιδράσεων μετά την απόφασή της να αναβάλει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας την τελευταία στιγμή.

«Φαίνεται ότι υπήρχαν ανησυχίες για αντιδράσεις αν εμφανιζόταν στα BRITS τόσο σύντομα μετά την ακύρωση των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας την τελευταία στιγμή», δήλωσε η πηγή.

«Αυτή η απόφαση προκάλεσε δικαιολογημένα μεγάλη απογοήτευση και, μετά από αυτό, η Adele και η ομάδα της αποφάσισαν να ακυρώσουν την εμφάνισή της στα BRITs», ανέφερε.

Τα πρώτα ονόματα για τα οποία ανακοινώθηκε ότι θα εμφανιστούν στα BRIT Awards 2022 είναι οι Ed Sheeran, Liam Gallagher, Doja Cat, Dave, Little Simz, Holly Humberstone και Sam Fender.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Του παππού μου τον χαβά, με τον Παντελή Καναράκη

    Δευτέρα του Πάσχα

    Δευτέρα του Πάσχα. Δεύτερη μέρα του Πάσχα. Μια μέρα μετά το Πάσχα. Όπως και να την πείτε είναι μια σημαντική μέρα. Και αν δεν ξέρετε γιατί είναι σημαντική ο παππούς Αριστείδης θα σας το εξηγήσει. Με γνώση, με επιχειρήματα, με μελέτες και με πολύ χαβά. Για

Weather&go!

  • Mon

    23°C

  • Tue

    25°C

  • Wed

    24°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    20°C