Η Adele έγινε 34 και το απολαμβάνει: «Δεν ήμουν ποτέ πιο ευτυχισμένη»

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 7:04 μ.μ.

«Αυτά είναι τα 34 και μου αρέσει πολύ εδώ».

Η Adele έκανε μία ανασκόπηση του τελευταίου έτους της ζωής της σε μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τα 34α γενέθλιά της.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια επέστρεψε στη δράση το 2021 με την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ της, με τίτλο «30», το οποίο αποκαλύφθηκε τον Νοέμβριο και αναδείχθηκε στο άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις στον κόσμο για την προηγούμενη χρονιά.

Η επάνοδος της στο μουσικό προσκήνιο συνεχίστηκε εξίσου δυναμικά, με την Adele να κερδίζει τρία βραβεία στα BRIT Awards 2022, μεταξύ των οποίων και το βραβείο για το Βρετανικό Άλμπουμ της Χρονιάς με το «30».

Με αφορμή τα 34α γενέθλιά της στις 5 Μαΐου, η Adele δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα δύο νέες φωτογραφίες της, στις οποίες εμφανίζεται με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα και ελάχιστον μακιγιάζ και ανέφερε πως «δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένη».

«Τι διαφορά κάνει ένας χρόνος!», έγραψε και συνέχισε: «Αν ο χρόνος συνεχίσει να θεραπεύει και να εξομαλύνει όλες τις ρυτίδες στη ζωή μου, όπως κάνει καθώς τα χρόνια περνούν, τότε ανυπομονώ να γίνω 60!».

«Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη!», σημείωσε η Adele.

«Υπάρχουν τόσα πολλά μαθήματα, τόσες ευλογίες για τις οποίες πρέπει να είμαι ευγνώμων. Αυτά είναι τα 34 και μου αρέσει πολύ εδώ! Σας ευχαριστώ για την αγάπη για τα γενέθλιά σας, όπως πάντα», κατέληξε.

Αυτό το καλοκαίρι, η Adele θα εμφανιστεί ζωντανά για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από τέσσερα χρόνια δύο συναυλίες στο Hyde Park του Λονδίνου, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «British Summer Time», που είναι ήδη sold out.

Η Adele αναγκάστηκε τον Ιανουάριο να αναβάλει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας λόγω «καθυστερήσεων στην παράδοση» και εμπλοκών που σχετίζονταν με την πανδημία. Η τραγουδίστρια δήλωσε στη συνέχεια ότι οι εμφανίσεις της θα πραγματοποιηθούν «100 τοις εκατό», ωστόσο δεν έχουν προκύψει νεότερες εξελίξεις.

Τις τελευταίες ημέρες η Adele φέρεται να είναι σε συζητήσεις για την πιθανή αλλαγή του χώρου διεξαγωγής των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    102: Evil Woman Fakes “Pregnancy”... Before Killing Friend to STEAL HER BABY - Taylor Parker

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C