Δύσκολες ώρες για την Britney Spears: Ανακοίνωσε ότι απέβαλε

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Britney Spears, αφού η διάσημη pop star ακοίνωσε ότι απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε.

gooΠριν από ένα μήνα περίπου η Britney Spears ανακοίνωσε την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανυπομονούσε να υποδεχτεί το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι.

Μάλιστα, μοιραζόταν μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα social media. Και σήμερα, ήρθε η ώρα -δυστυχώς- να μας ανακοινώσει τα πολύ δυσάρεστα μαντάτα.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου (14/5), η Britney Spears ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως απέβαλε.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι χάσαμε το μωρό μας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Είναι μία πολύ άσχημα στιγμή για κάθε γονιό. Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε ακόμα λίγο, ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη μας είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξη. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή», έγραψε η Britney Spears στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή της:

ΠΗΓΗ:gossiptv

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Πάλι Αυτοί

    Ακριβές τσάντες, καμπάκ Λάος και η τράπουλα που ρίχνει τις γυναίκες

    Ταχυδακτυλουργικά, κολυμπήθρες, λίστες αναμονής για μια μπανάνα, το καμπάκ του ΛΑΟΣ, τα ΦΕΚ και τα ΦΕΚ ΙΤ της τηλεόρασης

Weather&go!

  • Wed

    24°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C