"Δεν πιστέψαμε τα κροκοδείλια δάκρυά της" | Ένορκος από τη δίκη Johnny Depp - Amber Heard αναφέρθηκε στην ετυμηγορία

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 10:29 π.μ.

Ύστερα από τη συνέντευξη της Amber Heard σε πρωινή εκπομπή για το αποτέλεσμα της δίκης, ένας από τους ενόρκους που έλαβαν την απόφαση να δικαιώσουν τον Johnny Depp, έσπασε τη σιωπή του, χωρίς ωστόσο να δώσει τα στοιχεία του στη δημοσιότητα. 

"Τα κλάματα, οι εκφράσεις του προσώπου που είχε, το ότι κοιτούσε τους ενόρκους - όλοι μας νιώθαμε πολύ άβολα. Θα απαντούσε μία ερώτηση και θα έκλαιγε και μετά από δύο δευτερόλεπτα θα έπαιρνε μία παγερή έκφραση. Κάποιοι από εμάς χρησιμοποιήσαμε την έκφραση κροκοδείλια δάκρυα", δήλωσε ανώνυμα ο ένορκος στο δελτίο ειδήσεων του ABC.

Το μόνο που γνωρίζουμε για την ταυτότητα του ενόρκου είναι ότι ήταν ένας από τους 5 άντρες των 7 ενόρκων. Παράλληλα, ο ένορκος πρόσθεσε πως πολλά από αυτά που κατέθεσε η Heard δεν ταίριαζαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από το συμβούλιο να νιώθουν πως εκείνη ήταν ο κακοποιητής.

"Πολλά μέλη των ενόρκων ένιωθαν πως εκείνο που έλεγε ο Depp, στο τέλος της ημέρας φαινόταν πιο πιστευτό. Φαινόταν πιο αληθινός στο πώς απαντούσε τις ερωτήσεις. Η συναισθηματική του κατάσταση ήταν σταθερή καθ'όλη τη διάρκεια", είπε χαρακτηριστικά, συγκρίνοντας τις δύο καταθέσεις.

Όπως εξήγησε, η ετυμηγορία προέκυψε από τα στοιχεία και όχι από τα social media, γεγονός που επεσήμανε η νομική ομάδα της Heard ως τον λόγο για το αποτέλεσμα. "Τελικά αυτό που πιστεύω αληθινό ήταν πως και οι δύο ήταν κακοποιητικοί ο ένας στον άλλο. Δεν νομίζω πως κανείς από τους δύο είναι λάθος ή σωστός. Όμως το να φτάσεις στο επίπεδο του τι κατέθετε, δεν υπήρχαν αρκετά ή καθόλου στοιχεία που να υποστήριζαν τα λεγόμενά της, εξήγησε ο ανώνυμος άνδρας.

Από την άλλη, οι ένορκοι δεν μπορούσαν να παραβλέψουν το γεγονός πως η ίδια είχε δεσμευτεί να δωρίσει όλα τα χρήματα που πήρε από το διαζύγιο, ωστόσο δεν το έκανε, παρά το γεγονός πως είχε πει δημόσια πως η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί σε εκπομπή. "Πήγε σε μία εκπομπή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το βίντεο τη δείχνει να κάθεται και να λέει στον παρουσιαστή πως έδωσε όλα τα χρήματα και οι όροι που χρησιμοποίησε σε αυτό το στιγμιότυπο ήταν 'τα έδωσα όλα', 'τα δώρισα', 'πάνε', όμως το γεγονός είναι πως δεν έδωσε σχεδόν τίποτα", περιγράφοντας την κατάσταση ως φιάσκο.

ΠΗΓΗ:madamefigaro

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C