«Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ»: Το μήνυμα του Elton John στους θαυμαστές καθώς ετοιμάζεται να αποσυρθεί

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 4:59 μ.μ.

Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Elton John θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2023.

Ο Elton John απέτισε φόρο τιμής στους πιστούς θαυμαστές του και τους ευχαρίστησε για την καλοσύνη τους καθώς ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τις περιοδείες.

Ο 75χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει τις περιοδείες το 2023, σταμάτησε την εμφάνισή του στο Νόριτς της Αγγλίας την προηγούμενη εβδομάδα για να αποτίσει έναν γλυκό φόρο τιμής σε όλους τους θαυμαστές του που τον έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Elton John είπε στο κοινό που είχε γεμίσει το ποδοσφαιρικό γήπεδο «Carrow Road»: «Απόψε είναι η 229η συναυλία της περιοδείας “Farewell Yellow Brick Road”, έχουμε ακόμα περίπου 103 συναυλίες να κάνουμε. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι και όλα τελειώνουν τον επόμενο Ιούλιο».

«Αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί δεν θα παίζω ξανά εδώ. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλες τις αναμνήσεις, όλη την αγάπη που μου στείλατε, όλη την αφοσίωση, την καλοσύνη, τα γράμματα, τις μεταμφιέσεις, τα κοστούμια, τις πολλές συναυλίες στις οποίες πήγατε», συνέχισε.

«Σημαίνει πολλά για μένα και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ», πρόσθεσε ο Elton John.

Η συναυλία στο Νόριτς αποτέλεσε την έναρξη του βρετανικού σκέλους της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του Elton John, ο οποίος είπε στο κοινό ότι θα μπορεί να διηγείται στους δύο γιους του, τον 11χρονο Zachary και τον 9χρονο Elijah, την εμπειρία αυτή στα τελευταία χρόνια της ζωής του.

«Θα σας έχω μαζί μου στην καρδιά μου, στην ψυχή μου και θα μπορώ να λέω στα αγόρια μου τα πάντα για εσάς όταν γεράσω και γεράσω. Σας αγαπώ», σχολίασε.

Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Elton John είχε ανακοινωθεί το 2018, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του COVID-19 και λόγω ενός τραυματισμού του τραγουδιστή.

Οι συναυλίες του «Farewell Yellow Brick Road Tour» θα ολοκληρωθούν τον Ιούλιο 2023 και στη συνέχεια ο Elton John θα αποσυρθεί από τις περιοδείες για να περάσει περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό του, David Furnish και τα δύο αγόρια τους.

Ο Elton John θα δώσει συνολικά εννέα συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, μεταξύ των οποίων και δύο εμφανίσεις στη γενέτειρά του, το Watford της Αγγλίας, αυτόν τον Ιούλιο.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    24°C

  • Mon

    26°C