«Δε θα μεγαλώσεις ποτέ;»: Η Anne Hathaway μαγεύει με την ομορφιά της κι έχει τα πιο απλά μυστικά

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 6:35 μ.μ.

Μια selfie της Anne Hathaway από το κρεβάτι της ήταν αρκετή για να μας θυμίσει την αξία της φυσικής ομορφιάς.

Eίναι αυτό που λέμε… αγέραστη. Είναι φρέσκια, λαμπερή και εκπέμπει μια φυσική ομορφιά που πολλές γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν. Ο λόγος για την Anne Hathaway, η οποία πριν μερικές ημέρες πόζαρε σε μια υπέροχη selfie από το κρεβάτι της και μας θύμισε για λατρεύουμε να την ακολουθούμε και να τη βλέπουμε στα social media και στον κινηματογράφο.

Γιατί; Διότι είναι η προσωποποίηση του natural beauty. Αν έχει κάνει κάποια παρέμβαση είναι μηδαμινή και δεν φαίνεται καν, ενώ έχει και υπέροχες, φυσικές φακίδες, που κάνουν πιο sexy chic την κάθε εμφάνισή της. «Δεν μεγαλώνει, μ’ αρέσει απόλυτα», έγραψε ένας fan, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Δεν θα μεγαλώσεις ποτέ;». Και αμέσως όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται τι -τέλος πάντων- ρουτίνα ομορφιάς ακολουθεί η 40χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada».

Η Anne Hathaway «ορκίζεται» στο αντηλιακό και την απολέπιση κι ενυδάτωση

Αν νομίζεις ότι η Anne Hathaway κάνει κάποια εξειδικευμένη θεραπεία ομορφιάς, που μόνο στην Αμερική υπάρχει, απλά κάνεις λάθος. Η skincare routine της είναι απλή, λιτή κι απέριττη, όπως η ίδια, με βασικό πρωταγωνιστή… τι άλλο; Το αντηλιακό.

Η 40χρονη star παίρνει στα σοβαρά το αντηλιακό, δεν παραλείπει να το φορέσει ποτέ στο πρόσωπό της και χρησιμοποιεί προϊόν με SPF 50+. Συγκεκριμένα, λατρεύει το ISDIN Eryfotona Actinica Mineral Sunscreen SPF 50+ Zinc Oxide και έχει δηλώσει σχετικά με την προστασία της από τον ήλιο: «Κουβαλάω ακόμη και ομπρέλα όταν περπατάω στον ήλιο».

Δεύτερο beauty secret της Anne Hathaway είναι η απολέπιση και η ενυδάτωση. «Η Anne είναι απίστευτα πειθαρχημένη όταν πρόκειται για το δέρμα της», έχει δηλώσει στο Net-a-Porter η επί χρόνια facialist της ηθοποιού, Su-Man. Ειδικότερα, η Anne χρησιμοποιεί απολεπιστικό για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, στη συνέχεια απλώνει toner, ορό και ενυδατική κρέμα.

Μάσκα το πρωί και προϊόντα μακιγιάζ με οφέλη για την επιδερμίδα

Άλλο ένα genius μυστικό της Anne Hathaway είναι η μάσκα ομορφιάς. Την οποία δεν χρησιμοποιεί το βράδυ ή όταν κάνει cocooning στο σπίτι, αλλά τα πρωινά, πριν φύγει για τις δουλειές της. Η ηθοποιός φοράει, λοιπόν, μάσκα, κάνει παράλληλα μασάζ προσώπου για να «ξυπνήσει» το δέρμα και να φύγει κάθε είδους οίδημα.

Και, τέλος, η Anne ολοκληρώνει τη ρουτίνα ομορφιάς της με μακιγιάζ. Δεν χρησιμοποιεί, όμως, όποιο κι όποιο προϊόν, αλλά items τα οποία είναι πολύ ωφέλιμα για το δέρμα και περιέχουν βιταμίνη Ε, σκουαλάνιο, λάδι jojoba κ.ά.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    103: Creepy Gym Teacher Grooms Teenage Student... Before Trying to KILL HER - Sam Shelton

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C