Γιατί ο Joe Jonas και η Sophie Turner προστατεύουν τόσο πολύ την ιδιωτική ζωή τους

Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 - 5:29 μ.μ.

«Δεν προσπαθώ πραγματικά να κρύψω πάρα πολλά, αλλά νομίζω ότι είναι θέμα προστασίας όσων κρατάς κοντά στην καρδιά σου», εξηγεί ο Joe Jonas.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας παγκοσμίως γνωστός αστέρας της pop, ο Joe Jonas παραδέχεται ότι οι θαυμαστές του δεν γνωρίζουν πολλά για την ιδιωτική του ζωή – και θα ήθελε να παραμείνει έτσι.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, ο Joe Jonas εξήγησε γιατί δεν έχει αποκαλύψει μαζί με τη σύζυγό του Sophie Turner πολλά πράγματα για την οικογένειά τους.

Απέκτησαν ένα κοριτσάκι το 2020, αλλά ποτέ δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομά της οι ίδιοι και τώρα φέρονται να περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, είδηση που και πάλι δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα.

«Είναι σχεδόν σαν να μιλάμε με όρους πανδημίας, αλλά σαν είναι η φούσκα σου. Προστατεύεις την οικογένειά σου, τους φίλους σου και τους γύρω σου. Έχει να κάνει πραγματικά με το να είσαι αποφασιστικός σε αυτό που θέλεις», δήλωσε ο Joe για τους λόγους που τον κάνουν να κρατάει την προσωπική ζωή του ιδιωτική.

«Θέλεις να είσαι πραγματικά προστατευτικός ως προς το πόσα θέλεις να μοιραστείς για την προσωπική ζωή σου, και νιώθω ότι ως καλλιτέχνες έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε την καρδιά μας μέσα από τη μουσική μας, και έτσι εκεί είμαι προσωπικός και ειλικρινής όσο μπορώ να είμαι», συνέχισε.

«Δεν προσπαθώ πραγματικά να κρύψω πάρα πολλά, αλλά νομίζω ότι είναι θέμα προστασίας όσων κρατάς κοντά στην καρδιά σου», παραδέχτηκε.

Αν και λέει ότι ήταν «κατά κάποιο τρόπο πάντα» κλειστός σχετικά με τη ζωή του, ο τραγουδιστής των Jonas Brothers πρόσθεσε: «Αλλά, νιώθω ότι τα τελευταία δύο χρόνια, θέλεις να πάρεις λίγο περισσότερο χρόνο».

«Θα έλεγα ότι αγαπώ αυτό που κάνω, και είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να το κάνω αυτό κάθε μέρα και να εξακολουθώ να τραγουδάω και να κάνω μουσική για να ζήσω, οπότε δεν θα απομακρύνω τίποτα από αυτά», τόνισε.

Παρόλο που αγαπά την καριέρα του και τους θαυμαστές του, ο Joe είπε ότι η οικογένεια έρχεται πρώτη γιατί «αν μπορώ να πάω σπίτι νωρίτερα, τότε είμαι πάντα λίγο πιο ευτυχισμένος».

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Τι μου τη χάρισες αυτή τη μονταζιέρα (Επεισόδιο 21ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Thu

    25°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C