Για τον Jimmy Fallon δεν υπάρχει βαρετή ώρα

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 9:23 μ.μ.

Μπορεί να μην έχεις δει ποτέ «The Tonight Show», ωστόσο τον Jimmy Fallon δεν χρειάζεται να τον παρακολουθείς για να τον ξέρεις.

Οι καλεσμένοι του στο Talk Show περνάνε μονίμως καλά, το κοινό αλλά και οι τηλεθεατές ενθουσιάζονται καθώς αισθάνονται πως συμμετέχουν ενεργά και το αποτέλεσμα φαίνεται από την τεράστια απήχηση που έχει στον κόσμο.

Πέραν των συνεντεύξεων αλλά και των γενικότερων ατακών που έχει κάνει εδώ και χρόνια, ο Jimmy Fallon που άφησε την υποκριτική για να γίνει ένας από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές Talk Show στον κόσμο, δεν αντέχει να βλέπει βαρεμένα πρόσωπα, εξ ου και δίνει συνεχώς λόγους για να μην χάνεις δευτερόλεπτο από την εκπομπή του. Μεγάλο του ατού, τα παιχνίδια και τις δοκιμασίες στα οποία βάζει συχνά τους διάσημους καλεσμένους του, βγάζοντας αναμφίβολα το παιδί που κρύβουν μέσα τους.

Ίσως και αυτός είναι ένας τρόπος να περάσεις και εσύ ευχάριστα την ώρα σου στο σπίτι όταν πλέον έχετε λιώσει στο PlayStation ή αν η Monopoly και το Ταμπού δεν σου προκαλούν το ίδιο ενδιαφέρον με παλιά.

Ιδού λοιπόν ορισμένα παιχνίδια που έχει παίξει ο Jimmy Fallon στο The Tonight Show, που μπορείς να παίξεις με τους φίλους σου στο σπίτι.

 

Διλήμματα

Σίγουρα το έχεις παίξει και εσύ. Ή αυτό ή εκείνο. Ή θα πας με τα πόδια μέχρι το βουνό ή με το ποδήλατο ριμουλκώντας κάποιον; Προτιμάς να μείνεις στον ήλιο χωρίς αντιηλιακό για μία ώρα ή 5 λεπτά σερί μέσα σε παγωμένη λίμνη γυμνός; Μπορούμε να δώσουμε και πιο «χοντρά» διλήμματα αλλά δεν χρειάζεται να επεκταθούμε.

Πάντως με τον Kevin Hart ήταν σοβαρά τα διλήμματα που έπεσαν στο τραπέζι. Ένα παιχνίδι που ποτέ κανείς δεν κερδίζει (μάλλον όλοι χάνουν), αλλά σίγουρα είναι ένας τρόπος να περάσει ευχάριστα η ώρα άμα υπάρχει φαντασία στις ερωτήσεις. Φτάνει βέβαια να μην το παρακάνεις και ρωτήσεις κάτι που δεν θα έπρεπε.

   

Slap Jack

Αν είστε δύο και δεν θέλετε να κολλήσετε στα videogames, υπάρχει και το Slap Jack. Τι είναι αυτό; Σαν το Black Jack απλά ο χαμένος τρώει καρπαζιά στο τέλος κάθε γύρου. 

Στην περίπτωση βέβαια του Fallon (και του Chris Pine στο βίντεο) οι διαγωνιζόμενοι έχουν δύο λαστιχένια χέρια, ωστόσο επειδή δύσκολα θα βρεις κάτι αντίστοιχο θα σου προτείναμε από ένα μαξιλάρι. Για να δούμε ποιος έχει καλύτερο χέρι, τόσο στα χαρτιά όσο και στην καρπαζιά.

   

Μουσικές μπίρες

Και τι έγινε που σήμερα δεν βγήκατε; Σήμερα θα το διασκεδάσετε αλλιώς με την παρέα. Και θα κινηθείτε, και θα γελάσετε, κυρίως όμως θα πιείτε. Όλοι εκτός από τον Dj ο οποίος όμως μπορεί να πίνεις μόνος ανεξαρτήτως παιχνιδιού. Οι μουσικές μπίρες λειτουργούν όπως οι μουσικές καρέκλες. Όσο ακούγεται η μουσική κινείστε, μόλις κόψει πρέπει να αρπάξετε μία μπίρα από κάθε σημείο. Όσο περισσότεροι είστε, τόσο περισσότερο θα πιείτε.

Στην προσπάθεια να αρπάξετε το εναπομείναν ποτήρι κάθε γύρου σίγουρα θα γίνεται λούτσα από την μπίρα, οπότε καλό είναι να μη φοράτε κοστούμι όπως ο Fallon, o Mark Ruffalo και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι.

   

Ρωσική ρουλέτα βραστού αυγού

Όλοι ξέρουμε τι θα πει ρωσική ρουλέτα και πώς παίζεται. Όσα χρόνια και αν περάσουν αυτό το παιχνίδι στο Deer Hunter μεταξύ De Niro και Walken δεν ξεχνιέται, ωστόσο δεν σου συνιστούμε να το παίξεις και εσύ στο σπίτι με αληθινά πυρομαχικά. Αν όμως θες να το κάνεις, απλώς πήγαινε μια βόλτα από το κοντινό supermarket, πάρε μια 10άδα αβγών και ετοιμάσου για μάχη.

Αποστολή σου; Να μην σπάσεις στο κεφάλι σου το μόνο αβγό (ή αβγά) που κυκλοφορούν στο τραπέζι τα οποία δεν έχουν βραστεί. Σαν ρώσικη ρουλέτα ένα πράγμα, μόνο που αντί να τινάξεις τα μυαλά σου στον αέρα, απλώς (μπορεί) να πλύνεις το μέτωπό σου από τον κρόκο που θα έχει συνθλίψει πάνω σου. Καλή σου τύχη.

   

Ιστορίες τριών λέξεων

Αν ψάχνεις κάτι που να χρειάζεται σκέψη, αναμφίβολα αυτό είναι για σένα. Ουσιαστικά σαν να παίζεις παντομίμα, αλλά προσπαθείς να περιγράψεις στον άλλον τη λέξη που έχεις στην κάρτα λέγοντάς του πάντα μονάχα τρεις λέξεις, αλλά και ο ίδιος πρέπει να σου απαντήσει με τον ίδιο τρόπο.

Αν για παράδειγμα η λέξη είναι «σουβλάκι» ο διάλογος πάει κάπως έτσι:

 -Πήγα για βρώμικο.

-Μήπως τρως τυλιχτό;

 -Γουστάρω το χοιρινό.

-Μήπως γουστάρεις σουβλάκι;

Όποια ομάδα κερδίσει τις περισσότερες λέξεις λοιπόν. Σαν ταμπού αλλά με διαφορετικό στυλ. Με λίγη φαντασία οι προτάσεις σας θα έχουν αρκετό γέλιο.

 

ΠΗΓΗ:ratpack

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C